úterý 17. října 2017

Wilo hwj 301 em

Domácí vodárna Wilo HWJ 3EM L. Více než let s Vámi! Přívodní kabel metru. Tlakový spínač lze regulovat. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Popis produktu WILO JET HWJ - 3H. Třífázový motor s integrovanou tepelnou ochrannou a kondenzátorem u jednofázového provedení. Při návštěvě, prosím, zachovávejte bezpečnostní vzdálenost a noste roušky. I nadále můžete nakupovat přes e-shop, zboží zasíláme přepravní společností co nejdříve k vám.


Provedení: HWJ HWJ HWJ 401. Originál tohoto návodu k obsluze byl vypracován v německém jazyce. Typem Jet nabízí firma WILO cenově dostupné čerpadlo a vodárnu pro dům, hobby i. Oznaüování upozorn ní v návodu k obsluze.

Subject to change without prior notice. Na rozdíl od samostatného čerpadla funguje domácí vodárna zcela automaticky v závislosti na tlaku vody v systému. Купить насосную станцию Wilo Jet HWJ в Киеве.


Pro čerpání ze studní a nádrží s rozdílem hladiny až m. Ochrana proti běhu na sucho. Díky jednoduché instalaci a uvedení do provozu je domácí vodárna Wilo HWJ ideálním doplňkem pro váš dům a zahradu. Vodárna pracuje plně automaticky a udržuje stálý. Kompletní domácí samonasávací vodárna ovládaná tlakovým manostatem s možností nastavení vypínacího tlaku do bar. Dokáže čerpat vodu z hloubky až 8m.


Wilo – JET HWJ 2EM 24l, bez ochrany suchoběhu 230V. Wilo Jet HWJ 3EM automatická domácí vodárna s tlakovou nádobou litrů – WILO – Čerpadla Vrchlabí. This process may take some time to complete. Predtým, než uvediete čerpadlo WILO JET HWJ - 3H.


Slovenský návod pre čerpadlo WILO JET HWJ - 3H. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Jsou určeny také ke zvyšování tlaku vody ve vodních systémech, k ochraně proti rázům v potrubí a také k zásobování vodou zahradních zavlažovacích systémů. Nabítíme za skvělé ceny. WILO Jet WJ 40 i pro WJ 3, i pro WJ 201.

Wilo patří mezi lídry v inovacích a jeho čerpadla se vyznačují vysokou technickou úrovní, kvalitou zpracování a vysokou účinností. Jedním ze zakladatelů společnosti byl Wilhelm Opländer, který vymyslel a nechal si patentovat první oběhové čerpadlo na světě, čímž definoval nový technologický směr ve vytápění budov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky