středa 18. října 2017

Cena za revizi komínu

Kolik stojí povinná revize komínu ? Nejdražší je provádění revizí v období začátku topné sezóny, kdy je největší poptávka. Chcete provést kontrolu komína a získat revizi ? Stavba komínů, vložkování komínů, práce dvou pracovníků za den do osmi hodin výkonu: 6. Doprava ze sídla firmy k zákazníkovi a zpět: Cena za jeden k1-11: Cena za vložkování komína ( cena je na základě technického návrhu) 12: Cena za stavbu komína ( cena je na základě technického návrhu) 13: Cena za.

Orientační cena vyčištění je 3korun za komín,“ uvedl Petr Šimčák s tím, že vždy záleží na dalších faktorech. Sám je revizním technikem, takže může provést také revizi. Pomůžeme vám zjistit cenu za revizi komína. Všechny firmy z vašeho okolí na jednom místě.


Zadejte si poptávku a nechte práci na odbornících. Zákazníky se snažíme vždy získat poctivou a profesionální prací než nejnižší cenou. Nejsme zrcátkáři, kteří chtějí 300Kč a do komínu se ani nepodívají a za min jsou pryč a ještě vám nadají,že nemáte přístup ke komínu.

Výsledné ceny se mohou lišit v závislosti na množství a náročnosti provedených prací, velikosti stavbních úprav, zejména při vložkování, montáže odkouření, rekonstrukci a výstavbě komínů. Cena za čištění spalinové cesty je uvedena včetně slevy. Přesnou výši ceny za vyfrézování nebo vyvložkování vašeho komínu se dozvíte vždy předem po shlédnutí komína naším technikem. Pozor na cenu za metr!


V našem oboru se velmi často používá pojem cena za metr. Pokud vám někdo sdělí tuto cenu, víte o jakém metru hovoří? Myslíte, že hovoří o běžném metru. Cena je rovněž závislá na tom, jak jsou elektrické spotřebiče připraveny k revizi (soustředěny na jednom místě, kabelové rozpojení, atp.). Z každé elektrické revize je vypracován revizní protokol (revizní zpráva), který slouží jako doklad o provedení revize.


Frézování zachrání váš komín. Při použití správných materiálů může frézování prodloužit životnost komína až o let. Poptávkový list na řešení komínu. Kominické informace a aktuality.


Rozdíl mezi kontrolou a revizí komínů. Stavíte-li nový dům, doporučujeme uskutečnit revizi komínu po dokončení hrubé stavby, než budou provedeny veškeré dokončovací práce.

Pokud se při této revizi odhalí závady nebo nedodržení technologických postupů montáže komínových systémů, je možné tyto defekty. Služby frézování a vložkování komínů. Nechte si upravit komín od odborníků. Výhodná cena komínu a garance kvalitního provedení.


Cena vložkování komínu za BM - zjistíte zde. Kdo může provádět revizi komína? Revizi spalinových cest provádí odborník s živnostenským oprávněním v oboru kominictví, mimo tuto odbornost však musí být dle Nařízení také revizním technikem komínů, specialistou bezpečnosti práce-revizním technikem komínových systémů nebo revizím technikem spalinových cest. Stavíte-li nový dům nebo provádíte rekonstrukci stávajícího R doporučujeme provést revizi komínu hned po dokončení hrubé stavby, než budou provedeny veškeré dokončovací práce.


Rozlišují se výchozí revize (před zapojením elektrických rozvodů a spotřebičů do elektrické sítě a po montáži hromosvodu) a pravidelné revize. O provedené revizi je vždy vystavena revizní zpráva, kterou musíme uschovat. Bude se nám hodit v případě havárie či úrazu elektrickým proudem, kdy budeme požadovat.


Revize spalinové cesty se provádí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky