středa 25. října 2017

Spojka kompresoru klimatizace octavia

Zdravím , mám podobný problém ,nechal jsem naplnit klimatizaci a nespínala mi el. Jel jsem tedy na diagnostiku a tam mi nic nezjistili protože mám manuální klimu. Get without the ads. Unsubscribe from georgo405?


Kompletní rozborka vozu Škoda Octavia po 500.

Používáním naší stránky souhlasíte s používáním cookies. Pro opravy kompresorů používáme pouze originální náhradní díly, což zajištuje bezproblémový provoz a. Výměna a montáž kompresoru klimatizace , včetně doplnění správného množství oleje do kompresoru. Opravy spojek kompresorů klimatizace. Specialisté na opravy spojek kompresorů autoklimatizace.


Opravujeme kompresory autoklimatizace u vozidel všech typů.

Její dobrá kondice je předpokladem k dobrému a kvalitnímu chlazení autoklimatizace. Prestal mi chladit climatronic - fouka teply vzduch. Pojistky jsem kontroloval, ventilatory se pri zapnuti klimatizace roztoci.


Mohlo by to zpusobovat unik chladiciho media? Divne je, ze pri zapnuti neslysim takovy to cvaknuti kompresoru. Vlivem tření dojde k přenosu otáčení na vnitřní části v těle kompresoru. V těle kompresoru nalezneme písty a regulační členy chlazení kompresoru.


Při rozepnutí spojky nejsou v běhu písty kompresoru , rotuje jen řemenice. Písty a vnitřní části kompresoru se otáčí pouze je li klimatizace v chodu - spojka sepnutá. Posledním článkem, který je finančně nejnepříjemnější je porucha samotného kompresoru , která může být v zásadě dvojího typu.


Buď je netěsný, takže médium ze systému unikne, což lze v servise zjistit nebo je zadřený , a to byste při připojení klimatizace asi nemohl nepostřehnout. Jen pro ostatní, při výměně kompresoru jsou dva postupy uvedení. Nefunguje klima OII FL - oprava kompresoru.


Klimatizace - spojka kompresoru - Elektrika. Z Vašeho popisu je zřejmé, že nedostatek náplně nebyl jedinou příčinou, ale dost možná primární.

Nakonec byla výměna kompresoru zbytečná. Objednejte SKODA Octavia II Hatchback (1Z3) 1. Provádíme opravy, repase i prodej spojek kompresorů klimatizace. Při opravě kompresoru je potřeba výměna takto přerušené části spojení. Popis: elektromagnetická spojka pro kompresor klimatizace , číslo dílu. OK ještě se stávalo že spojka se povolila a spadla z kompresoru pokud tyhle dvě věci budou OK muže být ještě zádrhel ve svorkovnicích řj ventilátorů a manuální klimy ta drží na dvou šroubkách pod baterkou.


Elektromagnetická spojka kompresoru klimatizace na Škoda Octavia za nejlepší cenu. Sháníte elektromagnetickou spojku kompresoru klimatizace na Škoda Octavia ? Autopes zašle přesně mířenou poptávku nejlepším prodejcům nových náhradních dílů na Škoda Octavia za Vás. Kompresory klimatizace (klimakompresor) a spojky klimatizace E-shop funguje standardně, možnost zasílání na dobírku je kvůli ochraně řidičů dočasně zrušena. Platba zboží je možná pouze převodem.


O TDI klimatronic, byl naplnit klimatizaci, jelikož mu nešel chladný vzduch. Servisák mu řekl, že klima byla plná, že je problém jinde. Spojka kompresoru - elektomagnetická.


Když zapnu klimatizaci na plno, tak se vůbec nerozběhnou ventilátory. Děkuji všem za užitečné rady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky