čtvrtek 19. října 2017

Monter vzduchotechniky

Práce: Monter vzduchotechniky Vyhledávejte mezi 116. OPTIMAL Engineering spol. Hladame mladeho pracovnika s praktickym myslenim, na poziciu monter vzduchotechniky.


Preferujeme PREŠOV a blizke okolie Prace realizujeme prevazne po vychode SR. Ponukame dlhodobu pracovnu istotu a pracu v mladom kolektive. V pripade zaujmu poslite zivotopis.

Chcete pracovat v přátelské atmosféře v příjemném pracovním prostředí v české společnosti? Baví Vás týmová práce a nevadí Vám cestovat? Rádi byste pracovali jiným stylem práce a naučili se něco nového?


Pokud ANO, tak přijmeme právě Vás! Popis pozice a pracoviště: Hledáme pracovníky, konkrétně OSVČ, v oboru montér vzduchotechniky a jejího zapojení. Pracoviště se bude nacházet v Německu. Individuální přístup k zákazníkům, vysoké standardy kvality i bezpečnosti. Práca - Monter vzduchotechniky inzercia.


Vyberajte z inzerátov.

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Online inzercia a inzeráty zadarmo.


Už nehľadajte monter vzduchotechniky , inzercia. U nás si možete pridať inzerát zdarma. Všechny nabídky práce - Montér Vzduchotechniky - Česko. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. MONTÉR VZDUCHOTECHNIKY Dlouhodobě fungující společnost zabývající se instalací TZB, přijme do svého kolektivu MONTÉRA VZDUCHOTECHNIKY.


Minimálna základná komunikatívna znalosť NJ (A2), bežná slovná zásoba používaná v odbore nutná ! Práce - Monter vzduchotechniky inzerce. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Váš životopis bude postúpený zamestnávateľovi, ktorý bude priamo kontaktovať vybraných uchádzačov. Pokyny k realizaci zkoušky. Montér vzduchotechniky , Technici v ostatních průmyslových oborech jinde neuvedení - Liberec, BARNATHERM s. Autorizovaná osoba informuje, které doklady musí uchazeč předložit, aby zkouška proběhla v souladu s platnými právními předpisy.


Ak sa rozhodnete reagovať na pracovnú ponuku mimo ISTP (nevyužijete funkciu „Poslať životopis“) a kontaktujete zamestnávateľa priamo z vašej e-mailovej schránky, odporúčame pripojiť do správy pre zamestnávateľa nasledovný písomný súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Pošlete svůj životopis a najděte si nové zaměstnání. Vzduchové clony a vytápěcí jednotky Český výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky