čtvrtek 5. října 2017

Kamna na uhlí i dřevo

Rozhodně neplatí, že by jakákoli krbová kamna byla kamna na uhlí. Výrobci však mají modely, které spalování uhlí umožňují. Pokud u vámi vybíraných kamen není výrobcem vyloženě uvedená možnost spalování uhlí , tak v nich nedoporučujeme topit tímto způsobem. Uhlím topte jen v kamnech, které jsou určeny pro topení uhlím.


Moderní vzhled pak dotváří ideální doplněk Vaší domácnosti.

Created by Netsimple AstraNet. V našem e-shopu můžete koupit chalupářská kamna na dřevo , uhlí , brikety a další pevná paliva. Chalupářská kamna obvykle nemají přední prosklená dvířka jako krbová kamna. Kvalitní litinová vícepalivová kamna na dřevo a uhlí představují levný zdroj topení a zaručují dlouhou dobu hoření až hodin - systém nočního hoření. Tato kamna mají speciální konstrukci, zesílené litinové pláty v topeništi a jsou vyrobena z vysoce jakostní litiny s dlouhou životností a odolností proti tepelnému namáhání.


V tomto přehledu najdete modely kamen na dřevo , které nás zaujaly buď svým designem, zajímavými funkcemi nebo vlastnostmi. Pomocí filtrů si svůj výběr krbových kamen na dřevo můžete dále zpřesňovat.

Vybírejte zplynovací kotle na tuhá paliva. Máme široký výběr zplynovacích kotlů na dřevo , uhlí a pelety. Oblíbené klasické sporáky na dřevo a uhlí v moderním provedení a designu.


Kamna si můžete volit podle výkonu. Kuchyňská kamna - sporáky na tuhá paliva jsou vhodná na chatu a chalupu i do rodinného domu jako záložní zdroj, sporák umožňuje topení, vaření a pečení. Thorma Filex Marburg černá na uhlí a dřevo.


Doporučeným palivem je dřevo a hnědouhlené brikety. Takto vybavená, námi nabízená, krbová kamna ( popelník, roąt atd. )jsou výrobcem ur? Ovąem naąe kamna prozatím nebyla v ? R certifikována pro spalování uhlí. Spalováním uhlí neporuąujete záru?


Je tolik možností čím topit v krbových kamnech. Jestli hledáte něco specifického, tak jsme pro vás roztřídili sortiment do kategorií. Zde nabízíme krbová kamna na dřevo a uhlí.


Pokud právě toto hledáte, tak neváhejte a zavítejte na tuto stránku. Jsme internetový obchod Levnekrby.

KAMNA Inzerát byl odebran z oblíben. Kuchyňské sporáky na dřevo a uhlí , kuchyňská kamna na vaření a topení. Levné sporáky na tuhá paliva. Sporáky na dřevo SENKO. Externí přívod vzduchu.


Topit můžete peletami, dřevem, ale v nabídce naleznete i kamna na uhlí , stále oblíbený způsob vytápění obzvláště na chalupě či chatě. Nižší pořizovací cena, díky které kamna na uhlí oceníte, hledáte-li občasný zdroj vytápění, dělá z tohoto typu kamen dobrou volbou pro víkendové topení. Teplovzdušná kamna 50kW na dřevo , brikety, uhlí s teplovzdušným vestavěným ventilátorem horkého vzduchu. Velmi vhodná k vytápění skleníků, hal, dílen, garáží atd. Jsou stará asi sto let,ale plně funkční.


Palivo- dřevo , uhelné brikety a uhlí. Výška 154cm, obvod od spodu 124cm, 84cm, 64cm. Nová povrchvá úprava - patina, nové sklo místo slídy a nová těsnící šnůra.


Vyrábí se v různých barevných provedeních. Plápolající oheň v nich můžete pozorovat stejně jako v krbu, zároveň jsou tu ale žhavé uhlíky bezpečně schované za sklem. Velmi žádaným druhem kamen, které se hodí. Lázeňská kamna na dřevo a hnědé uhlí OPOP Z10 výkon kW, objem 1litrů, nerezový výměník.


Jsou praktickým doplňkem domků i chat v nerezovém i smaltovaném provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky