úterý 14. dubna 2020

Topné panely do psí boudy

Pro psí boudy dodáváme buď topné fólie nebo topné koberečky které tuto folii již obsahují. Sálavé topné panely se nehodí pro montáž do všech kotců pro psy. Například v otevřených drátěných klecích by byl jejich přínos nulový. Jsou určeny k instalaci do uzavřené části psí boudy , zejména v případech, kdy je bouda v poměru k velikosti psa prostornější a pes ji tak navzdory zateplení nevyhřeje vlastním tělesným teplem.


Vysoký výkon pro vytápění psí boudy má už W topné těleso.

Ponecháme-li takové topení zapnuté bez jakékoli kontroly, může dojít až k přehřátí Vašeho psa. Zdravý pes, který je zvyklý na celoroční pobyt venku, je kvalitně osrstěný a vytápění by mu mělo pomoci udržet vhodnou teplotu uvnitř psí boudy při vysokých mrazech. Termodesky a topné desky pro psy. Výhřevné desky do psí boudy a pro štěňata v porodních boxech.


Výhřevné elektrické desky pro psy přináší jednoduché a účinné řešení, jak zajistit psům v boudě příjemné klima, zejména v chladném zimním období. Lze využít sálavý topný panel pro vytápění psí boudy ? Vše by bylo nutné zapojit přes proudový chránič.

Pro upřesnění bych potřeboval vědět rozměry boudy , zda je vůbec možné panel v boudě použít. Ten zajistí, že se nebude dostávat průvan po podlaze do psí boudy. Ta zajistí ještě vyšší tepelnou izolaci a tepelný komfort pro Vašeho psa. Střecha by měla být zasunutá do psí boudy jako víko. Tím je zajištěna dokonalá.


V tomto kompletu zajišťuje vyhřívání dvě vodotěsné samolepící ohebná topné folie. Plný topný výkon topení 72W při napětí 12V. Moc díky za pomoc při hledání. Je to dobrá firma,bral jsem od nich topení do terárií. Ještě jednou díky,ahoj,Jindřich.


Stropní topení do boudy mám asi dva roky a jsem s ním spokojen. Panel stojí 44- Kč a poštovné. Vám chtěli představit novinky - topení do kurníku nebo psí boudy , vyhřívané rohože pro psy, vyhřívané misky na vodu, topné termodesky do loží zvířat a infrazářiče.


Nevhodné jsou především střechy, které jsou na psí boudu jenom položeny a na několika místech ukotveny uvnitř psí boudy. Může totiž dojít ke vzniku malých mezer, které propouští chladný vzduch do boudy.

Ahojky všem chtěla jsem se zeptat zda někdo má skušenosti stímto topným tělesem do boudy jeden pán to má a je velice spokojený. Začala jsem o tom přemýšlet když letos byli takové mrazy moje fenule NO má sice boudu zateplenou má tam deky ,ale i tak ty mrazy co u nás byli síla až -stupnů tak že o tom velice přemýšlím ze bych jí to do boudy dala pokud máte někdo. Do předsíně je vchod volně otevřen, do ložnice, kam chceme umístit topnou rohož, bude vchod částečně kryt dekou. Vnitřní část boudy je obložena OSB deskami, z venku budou palubky. Elektrické topidlo ovládaném termostatem pro vyhřívání kurníku, psí boudy a dalších menších.


Pokud se přeci jen rozhodnete do boudy nainstalovat topení, řiďte se několika následujícími radami. Psí boudy Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. Vyrábíme boudy prostornější pro psi s možností i atypických rozměrů, vše zatepleno pro celoroční využití. Lze je použít jak exterierově tak i do kotců.


V případě atypických rozměrů této boudy nás prosím kontaktujte formou dotazu nebo telefonicky: Jaroslav Kocurek tel. Topgarden produkt - bouda Kombi velká je kombinace boudy s voliérou v co nejmenších rozměrech. Význam takové psí boudy oceníte zejména tehdy, když potřebujete na krátký čas psa izolovat, ať už z důvodu hárání se, nebo kvůli návštěvě a podobně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky