úterý 3. října 2017

Kompresor klimatizace škoda

In excess of 200from over 0categories online! Je lepsie investovat do noveho, alebo zhanat z vraku? Pohodlný a příjemný výlet si dnes už jen stěží. Kompresor klimatizace SKODA Fabia I Combi (6Y5) je součástkou systému klimatizace , která umožňuje regulaci teploty uvnitř auta. TV - Live TV like never before Loading.


Now including HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, and much more.

V a přestala mi fungovat klimatizace. Myslel jsem, že došlo k úniku chladící kapaliny, tak jsem si nechal doplnit, ale prý byla plná. Podle VAg-u by to mohla způsobovat řídící jednotka klimatizace a ventilátoru. Kompresor se při spuštění klimy spustí, ventilátor se točí, ale nechladí.


V sepnutém stavu dojde k aktivaci elektromagnetické cívky která spojí otáčející se řemenicí kompresoru s doposud stojícím přítlačným talířkem. Vlivem tření dojde k přenosu otáčení na vnitřní části v těle kompresoru. Free Shipping Available.


Sháníte kompresor klimatizace na Škoda 100?

Popis: Prodám originální kompresor klimatizace na Škoda Superb I. Bez kompresoru by klimatizace v autě nefungovala. Ten stlačuje chladící médium, které následně svým rozpínáním za expanzním ventilem vytvoří požadovaný chlad. Ahoj, mám problém s manuální klimatizací v OI, po zapnutí klimy sepnou ventilátory, ale kompresor nesepne. Měřil jsem odpor elektromagnetické spojky ten je nekonečný, déle jsem měřil napětí co je na konektoru k elektromagnetické spojce a je tam neustále 12V, i když je klíček a klimatizace vypnutá.


Nabízíme použité kompresory klimatizací na všechny běžné modely vozidel Škoda. Použité originální díly za skvělé ceny si můžete objednat nebo ihned zakoupit v naší prodejně autodílů Škoda v areálu vrakoviště v Dobré. Klimatizace , kompresor klimatizace , klimakompresor audi. Kompletní sortiment autodílů pro osobní a dodávkové vozy, autoservisní služby, péče o firemní vozový park, dodavatel autodílů Brno. Nové kompresor klimatizace se zárukou pro model FABIA I (6Y2) s motorizací 1. Prodáváme autodíly od značkových výrobců.


Možný i osobní odběr na prodejně v Bohumíně Pudlově. Kompresor nepracuje trvale, ale v závislosti na tlaku v systému, který vychází z potřeby chlazení. Zatímco u starších typů vozidel, například u vozidla Škoda Octavia I, byla součástí řemenice elektromagnetická spojka, která spínala kompresor jen když bylo potřeba, u novějších vozidel se při běžícím motoru klimakompresor točí stále. Proto je u novějších vozů klimakompresor více namáhán a je potřeba chladivo. Přes půl milionů uživatelů za den.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Snížili jsme cenu kompresorů klimatizace Octavie II. Náhradní díly klimatizace Škoda Octavia za příznivé ceny! Zima již je konečně za námi a čekají nás krásné slunečné a teplé dny.


Protože bez klimatizace se v létě. Na stránke Autodielyonline24. TDI a přestal mi jít už druhý kompresor klimatizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky