středa 10. dubna 2019

Produktový design

Na základě provedené rešerše se snažíme odstranit stávající problémy a přijít s inovativními nápady, které převádíme do reality, tak aby co nejvíce vyhovovaly klientovi. Produktový design Navrhování nových produktů nebo redesign těch současných pro nás znamená výzvu, kterou rádi přijímáme. Prozkoumejte nástěnku „product design “ uživatele miraveselana Pinterestu.


Anna Marešová je česká designérka. Získala několik cen za produktový design. Mezi její největší projekty patří intimní pomůcky pro ženy. Jak funguje tento business?


Galerie českého designu. Aktuálně, ale hlavně vizuálně! Design chápu jako komplexní soubor předem definovaných vlastností produktu. Avšak zadání může být různorodé. Od velmi koncepčního hledání samotných témat na produkt až po.


Produktový design

Chcete něco jedinečného do bytu nebo na venkovní terasu? Obor produktového designu se aktivně a neustále rozšiřuje a ovlivňuje podobu téměř všeho kolem nás. Proto také nabízí těm, kteří hos studují širší možnosti u. Vizuální styl Série produktových stojanů pro vypínače.


FreeCAD je určen pro všeobecné použití vytváření 3D CAD modelů. Má kompletně otevřený zdrojový kód (open source). We are a design studio specializing in grafic, DTP and professional photography.


Produktový design

For the past fifteen years, we have been providing powerful and innovative design solutions to the diversified clients ranging from small retail startups to large corporations. The Red Dot Award is an international design competition for product design , communication design and design concepts. Scholastika je jednou z pražských vyšších odborných uměleckých škol.


Joshua design vychází z lásky k jednoduchosti a obnovitelnosti. Používáme hlavně beton, kov, sklo, dřevo a recyklovaný odpad. Sbíráme odřezky, odpadky, zbytky ze staveb a další harampádí a dáváme tomu druhou šanci v našem designu. Zaměřujeme se na čisté tvary, otevřené prostory a unikátní interior design.


Produktový design

Každý kousek je originál. Glass pots, Czech Grand Design Awards nominee - Huy Pham. Design portál je online magazín o designu a grafice.


Kromě aktuálních informací a článků, zde najdete také nabídku zaměstnání. Jsme platforma spojující architekty a mladé profesionály s bohatými profesními zkušenostmi z předních mezinárodních architektonických kanceláří a akademických výzkumných institucí. Mezinárodní tým našich designérů vytváří a hodnotí návrhy, které následně proměňuje v inovace a produkty. Tvůrčí proces vede přes brainstorming a skicování k vývoji 3D modelu, díky kterému se vize stane skutečností. Industrial designers are always hard at work figuring out ways to perfectly put form and function together.


Pomůžeme vám nalézt průsečík mezi tržními příležitostmi a vaším očekáváním. Na základě průzkumů definujeme abstraktní kvality budoucí značky - její charakter, příběh, melodii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky