středa 11. října 2017

Plynove kotle mora

Popis činnosti: Jsme tradičním výrobcem topné techniky. Vyrábíme nástěnné plynové kotle , elektrické kotle a průtokové ohřívače vody. Naše kotle jsou určeny pro vytápění rodinných domků, bytů i nebytových prostorů. Naše elektrické kotle i nástěnné plynové kotle jsou vysoce úsporné.


Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí.

Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Kotle MORA -TOP jsou plynové, průtočné, teplovodní kotle spalující zemní plyn. Jsou to nástěnné spotřebiče určené pro vytápění rodinných domů, budov a společných prostorů s tepelnými ztrátami do 1nebo 32kW, v případě kombinovaných kotlů.


Pre milovníkov plynovej klasiky má MORA pripravenú ponuku plynových varných platní s povrchom z elegantného tvrdeného skla a dvojdielnou liatinovou mriežkou. Mimo tento dizajnový skvost si môžete vybrať z plynových varných platní tiež v ďalších prevedeniach, šírkach, farbách aj typov hrán. Plynové varné platne sú. V našom sortimente nájdete plynové vykurovacie telesá vhodné pre väčšinu umiestnenia.


Závěsné plynové kotle jsou dostupným a flexibilním řešením pro byty a malé rodinní domy.

Moderní závěsné plynové kotle dosahují značných finančních úspor jak za vytápění, tak za ohřev teplé vody. Váš výběr proto neuspěchejte a projděte si náš široký sortiment, který mimo plynových kotlů obsahuje také elektrokotle, kotle na pevná paliva či kondenzační kotle. S výběrem vhodného kotle vám ochotně poradí naše technická podpora na tel. Domácí spotřebiče MORA do kuchyně ale i koupelny.


Objednejte si Mora servis plynové kotle u naší firmy prostřednictvím dispečera který je dosažitelný na telefonu. Při konstrukci kotlů MORA -TOP byl kladený důraz na bezpečný a hospodárný cho a ten je zajištěn řadou bezpečnostních a regulačních prvků. Z tohoto důvodu je k dispozici sada komponentů, které usnadní náhradu. Mora Moravia, která do něj přesunula veškerou výrobu topné a horkovodní techniky, tj.


Existují varianty s odkouřením do komína, kdy spaliny automaticky odcházejí do komínové šachty, která musí být speciálně vyvložkována a schválena. Druhou variantou jsou plynové kotle s nuceným odtahem. V tomto případě jde o takzvaný turbo kotel.


Jako vhodnou náhradu doporučujeme kotle kondenzační, které mohou být instalovány s odtahem spalin do komína i přes stěnu ven. Základním rozdílem je, že plynové kondenzační kotle využívají pro ohřev zbytkové teplo se vzniklé spaliny, čímž kondenzační kotle dosahují podstatně vyšší účinnosti a tím nižších provozních nákladů. Na našich stránkách naleznete pouze nejlepší kondenzační plynové kotle na trhu.


Kotle plynové - BAXI, JUNKERS, ARISTON, PROTHERM. Věnujeme se odvětví voda - topení - plyn, ale i servis a revize plynových zařízení a kotlů.

Labem, Děčín, Varnsdorf. Kotle Junkers jsou skvělým řešením pro vaše vytápění. Kotle junkers jsou skutečně kvalitní a osvědčené. Zajišťujeme prode a plný servis junkers. Servis plynových kotlů.


Ten nabízíme v kategoriích Standar Komfort a VIP. Na telefonu jsme tedy i mimo uvedenou pracovní dobu a domluvit si servisní schůzku můžete kdykoliv. V případě nouze technik přijede nejpozději do hodin od zavolání. Potřebujete provést opravu plynového kotle , ůdržbu plynového kotle , revizi plynového kotle , montáž plynového kotle , instalaci a uvedení plynového kotle do provozu nebo máte jinou pořebu související s plynovým kotlem, tepelným čerpadlem, kotlem na tuhá paliva, termickým solárním systémem, fotovoltaickým solárním systémem, či jinou potřebu související s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky