čtvrtek 12. října 2017

Radiátory isan

Radiátory isan

ISAN exports about per cent of the production abroa namely to the European Community markets. Without the consent of the owner the production of copies. V současné době stále probíhá přeceňování na našem e-shopu. Pokud si objednáte nepřeceněné zboží, bude Vám cena upřesněna naším zaměstnancem.


Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné komplikace. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hersteller von Badheizkörpern in der Tschechischen Republik, wobei sie seiner Produktion ins Auslan vor allem in die EU-Länder, exportiert. Die Marke ISAN repräsentiert einen traditionellen Anbieter mit mehr als Jahren Erfahrung und einem breiten Heizkörper-Sortiment.


Nápadité radiátory mnoha barev, které se stanou skvostem vašeho interiéru. Nevyberete-li si z naší pestré nabídky na e-shopu, rádi vám vyrobíme radiátor na míru. Kamenná prodejna a internetový obchod zaměřený na stylové radiátory všech typů a jejich příslušenství. Akros produkt Antika Cube produkt Antika Double produkt Antika Double Horizontal produkt Antika Light produkt Aruba produkt Aruba Double produkt Aruba Double Horizontal produkt Arte produkty At.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. ISAN Exact K- Sálavý stojánkový konvektor, topné desky, přídavná plocha, ocelový konvektor s lamelovými sálavými plochami a vnitřními přestupními žebry. Radiátory dle VÝROBCE ISAN Melody. Kúpeľňové rebríkové radiátory v e-shope HORNBACH.


Slúžia buď na rýchle vykúrenie vašej kúpelne pomocou zapojenia do elektrickej siete alebo ako klasické vykurovanie pomocou napojenia na ústredné vykurovanie. Veľmi praktické sú aj na vysušenie. Jejich výkon je závislý na materiálu, povrchu a tvaru. V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení. Koupelnové radiátory – žebříky jsou trubková otopná tělesa určená k vytápění koupelen nebo k sušení ručníků, osušek i prádla.


Pro všestranné použití. ISAN MELODY, sálavé konvektory ISAN EXACT a konvektory s lamelovým výměníkem ISAN EXACT ECOLITE, podlahové konvektory ISAN TERMO, článkové radiátory ISAN ATOL a radiátory z žebrových trubek ISAN SPIRAL. ISAN JOY má svůj osobitý styl a je určen pro všechny, kteří chtějí změnit vzhled svého interiéru. ISAN Spiral RAT2-S predstavuje dva rady vinutého retro radiátoru na pevných nohách s hranatými spojmi. Dizajnové radiátory Spiral sú inováciou pôvodného industriálneho štýlu.


Radiátory isan

Kedysi vyhrievali veľké priemyselné haly, dnes si nájdu uplatnenie v bytoch, administratívnych budovách, zasadačkách, reštauráciách či hoteloch. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Značka ISAN reprezentuje tradičního tuzemského výrobce topných těles s více jak 60letou historií a zkušenostmi.


Máte vybrané filtry: Isan , 13. Praktický radiátor Nix s poličkou a háčky ocení především majitelé rodinných domů, chalup a horských chat. Elegantní vertikální tělesa, které je možno použít nejen v koupelně, ale také jako prostorový předěl, topné stěny či jako plně funkční architektonický prvek z decentní a nenápadnou konstrukcí připojený do kteréhokoliv interiéru.


Vyznačuje se vysokou mírou bezpečnosti. Teplota krytu radiátoru nepřekročí hodnotu 43°C. Všechny skleněné části jsou vyrobeny z bezpečnostního kaleného skla.


Decentní a subtilní žebra v zalomených sběrnicích. Otopné tělesa pro každou domácnost, oblíbený střídmý tvar a kvalitní zpracování, jistota pro vaši koupelnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky