pondělí 16. října 2017

Benekov c 26 economix

Mechanický přísun paliva z vestavěného zásobníku do spalovací komory. Jednoduchá, časově nenáročná obsluha a údržba. Nízké provozní náklady. It is possible to use the BENEKOV C boiler for heating homes, administrative buildings and other premises, where the demands for heating performance do not exceed kW.


Mechanical supply of fuel from the built-in container into the combustion chamber.

Easy, fast service and maintenance. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Návody k obsluze kotlů Benekov naleznete v sekci Dokumenty na stránkách společnosti. Lze jej použít pro vytápění menších objektů s tepelnou ztrátou do kW. Kotel BENEKOV C má nejširší uplatnění pro vytápění rodinných domů.


Firma Benekov nabízí širokou škálu vysoce kvalitních automatických kotlů na tuhá paliva.

Získejte výhodnou kotlíkovou dotaci. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Nakupujte od specialisty na ! Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Economix EM 2s pevne nastaveným výkonom. Kotel Benekov C economix má jednoduchou, časově nenáročnou obsluhu a údržbu, nadstandardně velký popelník a zásobník paliva. Teplovodní kotel BENEKOV Bje určen pro vytápění rodinných domků, kancelářských budov, malých provozoven a jiných objektů, jejichž tepelná ztráta nepřesahuje kW. Kontroly (revize) kotlů Benekov.


Máte doma kotel na tuhá paliva? Potom byste měli vědět o změně zákona, na jejímž základě mají domácnosti s vybranými typy kotlů povinnost nechat si provést jejich kontrolu a poté předložit její výsledek příslušnému obecnímu úřadu. Hlavné prednosti kotly.


Automatický kotol na uhlie Benekov C 25. Je levnější alternativou ke kotli Benekov C25. Kotel je třeba obsluhovat v průměru minut denně.


Zásobník paliva umožňuje bezobslužný provoz po dobu až dnů. Rekordně nízkou hodnotu příkonu má kotel BENEKOV C ,.

BENEKOV jsou osazeny motory s plochou převodovkou a většina modelů využívá ventilátory německé firmy EBM s plynulým řízením signálu 0-10. Benekov poskytujeme záruční a pozáruční servis možnost montáže kotle kotle máme skladem v Táboř. Kotol BENEKOV C možno použiť pre vykurovanie malých, popr. CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. Tentokrát v provozovně kovovýroby.


Ve verzi economix nebo PREMIUM základní výbava neobsahuje designové dveře kotlového tělesa. Nadstandardně velký popelník a zásobník paliva ve srovnání s alternativními výrobky na trhu. Možnost výběru mezi řídící jednotkou Siemens Climatix Siemens Climatix Premium a BENEKOV EM 250.


V současnosti již patří BENEKOV mezi významné evropské firmy zabývající se problematikou spalování uhlí a biomasy. Ve druhé polovině devadesátých let společnost přišla na trh s vlastními finálními výrobky, kotli na kusové dřevo řady pyroling a automatickými kotli na uhlí řady ling. Doprava zdarma se vztahuje na objednávky s platbou předem, kdy kotel odesíláme přímo z centrálního skladu zákazníkovi. Na kotel Benekov C P.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky