pondělí 30. října 2017

Beztlakový průtokový ohřívač

Přístroj se nazývá beztlakový , protože není vystaven trvalému tlaku vodovodního řádu. Pouštíte-li teplou vodu, pak přes baterii vtéká do ohřívače studená voda, která vytlačí do. Pakliže v místě, kde chcete horkou je sazen vodovodní kohoutek beztlakový , nezbývá vám jiná možnost než takový pořídit i průtokový ohřívač vody.


Beztlakový průtokový ohřívač

Beztlakový průtokový ohřívač. Nejedná se o tak časté řešení, ale je důležité si zjistit, které provedení se vás bude týkat. Finanční rozdíly mezi těmito. Tlakové průtokové ohřívače často můžete využít pro zásobování většího počtu odběrných míst. Navíc k nim můžete připojit jakýkoliv typ baterie.


Podle možností umístění se můžete rozhodnout pro beztlakový průtokový ohřívač se spodním nebo horním umístěním. Moderní design i malé rozměry ohřívačů jsou vhodné i pro umístění viditelně v interiéru. Vhodný jak pro domácnost, tak pro chaty a chalupy. Průtokový ohřívač Vám ohřeje vodu ve chvíli, kdy bude skutečně používána, tzn. Proto na rozdíl od zásobníkových ohřívačů nespotřebuje průtokový ohřívač žádnou energii pro udržení nastavené teploty vody.


Souhlasím Tato webová stránka používá cookies K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Krom bojleru je ještě beztlakový a nebo tlakový průtokový ohřívač vody. K beztlakovému průtokovému ohřívači vody musíte mít speciální baterii na pouštění teplé nebo studené vody. Kdežto na tlakový průtokový ohřívač vody zapojíte přímo do normální baterie na přívod teplé vody. Rozměr (ŠxVxH) 20x16xcm.


U nás je asi nejznámější variantou klasický plynový ohřívač , jinak nazývaný „karma“. I přes malé rozměry nabízí překvapivě rychlý ohřev vody během několika sekund. Elektrické topné těleso je součástí.


TDP 1beztlakový průtokový ohřívač vody s pákovou dřezovou baterií Qtermo. Ohřívače vody, bojlery Dražice. Pro jedno odběrové místo. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Možnost použití nad i pod odběrné místo.


Stupeň krytí ve standardu IP 25. Funguje při hodnotě napětí 2V. Tradiční český výrobce Wterm. Jsme jedničky v elektrickém ohřevu vody.


Beztlakový průtokový ohřívač

TDP 1beztlakový průtokový ohřívač vody s pákovou dřezovou baterií Qtermo. Malý beztlakový průtokový ohřívač pro jedno odběrné místo. Okamžitý a nepřetržitý odběr teplé vody, ohřívač je dodáván BEZ VODOVODNÍ BATERIE.


Popis produktu Malý průtokový ohřívač pro jedno odběrové místo (otevřená instalace). Tento beztlakový průtokový ohřívač vody je určen pro okamžité ohřátí protékající užitkové vody v domácnostech, sanitárních místnostech, laboratořích, dílnách, kancelářích apod. Dodáván včetné dřezové pákové beztlakové vodovodní baterie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky