úterý 17. října 2017

Arktic 12 s výměníkem a plotýnkou

ARKTIC krbová kamna s výměníkem a plotýnkou - černá. Produkty ve stejné kategorii. Na krbová kamna s výměníkem provádíme technické kontroly dle zákona o ochraně. Výkon ,1kW, účinnost spalování. Použitelný výkon do topných těles:.


Navíc se mi větší výměník (cca 10kW) v kamnech s malým výkonem do prostoru. W a účinností procent jsou tato krbová kamna určena pro vytápění místností o velikosti až 2m3. Kamna jsou vyrobena z nerezové oceli, mají litinový rošt, varnou plotýnku a topeniště obložené šamotovou vyzdívkou. Vyrábí krbová kamna , krbová kamna s výměníkem , krbové vložky a nově i krbové sestavy. Nabízíme vám široký sortiment krbvoých kamen s výměníkem.


Arktic s výměníkem a plotýnkou. Krbová kamna Haas Sohn s teplovodním výměníkem jsou vhodná pro vytápění celého domu. Plotna je určeně pouze pro ohřev. V těchto kamnech můžete topit jak dřevem, tak briketami.


Po dni na sjezdovce si na nich můžete uvařit polévku. Dále nabízejí možnost bočního přikládání. Designové řešení krbových kamen HAAS-SOHN ARKTIC s teplovodním výměníkem a plotýnkou jsou hřejivým doplňkem moderně zařízených domácností i rekreačních chalup a tradičně pojatých interiérů. Některá krbová kamna s výměníkem mají navíc pasivní formu ochrany, tzn.


Při výpadku elektrického proudu, v momentě, kdy voda ve výměníku dosáhne 95°C, se uzavře pomocí speciální termostatické kapilární klapky přívod primárního přísunu vzduchu do spalovací komory, čímž je znemožněno hoření. Dvouplášťová konvekční kamna s bočním přikládáním. Tato kamna s varnou plotýnkou je možné použít i na ohřívání a vaření jídel. Ať moderní nebo tradiční, nejrůznější provedení a design jednotlivých modelů splní každé vaše přání.


Dochází ke zvyšování účinnosti a tím i nižší spotřebě paliva. Možnost otevírání z boku. Výhodou těchto kamen je možnost bočního přikládání. Kamna se vyrábí v dvouplášťovém provedení. Všechny výrobky splňují veškeré požadavky na moderní topidlo a nejpřísnější evropské normy.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Plechová krbová kamna s teplovodním výměníkem , plotýnkou s bočními dvířky.


Terciální spalování, šamotová výstelka topeniště, zadní vývod kouřovodu, boční přikládací otvor, vyměnitelný výměník. Navíc mají automatický regulátor primárního spalovacího vzduchu, který. Kamna krbová ARKTIC s plotýnkou ,výko 4-12kW. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat.


Napojení do komínu je horní a zadní o průměru 1mm. Tato krbová kamna vyhovují i těm nejnáročnějším požadavkům, rozhodněte se pro efektivní a zároveň stylová krbová kamna i vy. Jsou schopna vytopit prostor o objemu až 2m3. Maximální délka polen 50cm.


Jedná se o ocelová kamna, ohniště je vyloženo vermeculitem, takže se oheň nedostane na korpus kamen. Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky