pondělí 30. října 2017

Nezavisla klimatizace do kamionu

Přídavné nezávislé klimatizace do kamionu - Cooltronic. Pomocí klimatizace dochází k ochlazování v. Hodiny na silnici, dny, někdy dokonce i celé týdny. A k tomu stále dopravní zácpy. Nabitý plán, tlaky od zaměstnavatele a nakonec i od. Nezávislé kompresorové klimatizace pro kamiony.


V automatickém režimu reguluje nezávislá klimatizace množství vzduchu automaticky. Pokud v automatickém režimu dostačuje teplota venkovního vzduchu pro chlazení vnitřního prostoru, přepne nezávislá klimatizace do režimu čerstvého vzduchu. Tím se šetří zásobníky chladu a prodlužuje se provozní doba. I během jízdy zvyšují klimatizace NiteCool TCC-1pocit pohodlí, schopnost koncentrace a rychlé reakce řidiče. Na nezávislé topení a klimatizace zajišťujeme montáž a servis.


Montáž se provádí v odborném servisu. Zboží zasíláme na Slovensko i do Evropy. Jaké výhody nezávislé topení přináší: Už nikdy žádné škrábaní zamrzlých oken, sníh a led roztaje ještě dřív než přijdete k autu. V horkých a dusných letních nocích zchlazují a odvlhčují kabinu kamionu. Klimatizace může bý puštěna i během dne nezávisle na chodu motoru.


Díky tomu výrazně snižuje emise CO2. Společnost Indel B vyrábí a dodává svoje klimatizace do OEM produkce značné části výrobců nákladních vozů. Auto - Nezavisla klimatizace bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. VYSOCE ÚČINNÁ, NA MOTORU NEZÁVISLÁ, PARKOVACÍ KLIMATIZACE S VELKÝM POTENCIÁLEM ÚSPOR: Nová klimatizace Cooltronic G2. Výhodou tohoto zařízení je relativně rychlá a snadná montáž.


Autobaterie Mulač přicházejí se světovou novinkou, přenosné nezávislé kompresorové klimatizace musíte vidět. Zbavíte se problému za rozumnou cenu. V katalogu nemáme podrobnější informace o nezavisla klimatizace 24v. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Vítejte na e-shopu firmy PH-MOTOR. Nabízíme nezávislá topení Webasto, Eberspächer, Planar a Defa. Prídavná nezávislá klimatizácia Cooltronic patrí medzi klasické.


Predaj klimatizácií – automobilové klimatizácie a vzduchotechnika, solárnej techniky – slnečné kolektory a. Klimatizácia Diavia vytvorí ideálne podmienky v kabíne Vášho vozidla. NEZAVISLA KLIMATIZACE ? Příslušenství a instalační sady pro parkovací klimatizace do kamionů a nákladních vozidel WAECO Dometic RTX a SP Soubory cookies nám pomáhají poskytovat služby. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie.


Výkonná kompresorom poháňaná strešná klimatizácia pre efektívne vychladenie a odvlhčenie kabíny šoféra pri vypnutom motore. Přídavná klimatizace : Pokud vás již nebaví v zimě škrábat zevnitř namrzlé okénko a čekání než se studené topení pořádně rozběhne, nebo naopak v létě neustále větrání kvůli chybějící nebo málo fungující klimatizaci, pak pro vás máme skvělé řešení. A, tím více klesá energetická náročnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky