pondělí 2. října 2017

Lhůty revizí hromosvodů

Není se proto čemu divit, že je nutné hromosvody nechat projít revizí k zajištění spolehlivého a bezproblémového fungování. Lhůty kontrol a revizí hromosvodů. Zbavíme Vás povinnosti hlídat prošlé revizní lhůty.


Lhůta pro provedení pravidelné revize se stanoví z následující tabulky v závislosti na umístění elektrického zařízení v prostoru se zvýšeným rizikem ohrožení osob nebo druhu prostředí v prostoru, ve kterém je elektrické zařízení umístěno. Termíny, do kterých je potřeba revizi provést, se u různých typů zařízení liší. Proto jsme pro Vás připravili přehledné tabulky, kde naleznete lhůty pro provádění kontrol a.

Můžeme sami evidovat revizní lhůty a upozorňovat zákazníka na nutnost provedení periodické revize. Systém ochrany před bleskem neboly hromosvody se revidují zejména podle toho dle jaké normy byly zhotoveny. Tímto přístupem můžeme zákazníkovi. Mimořádnou revizí hromosvodu se zjistí, jak byl hromosvod po úderu blesku poškozen.


Po opravách střech většinou hromosvod usazuje firma, která střechu opravovala a tak by mimořádná revize hromosvodu mohla zjistit nedostatky po následné montáži. Elektroinstalace, montáže a revize elektro Česká Lípa a okolí. Revize elektrických instalací, revize hromosvodů a revize elektrických spotřebičů. Pokud tento protokol nemáte, doporučujeme jeho zpracování.


Více informací najdete na stránce vnější vlivy.

Revizní lhůty se stanovují podle typu podnikání, který provozujete. U objektů bez nebezpečí výbuchu (třída A) je doporučen termín po pěti letech, u objektů s nebezpečím výbuchu par, plynů hořlavých kapalin a prachů se doporučuje termín pravi­delné revize po dvou letech. Elektrické instalace nízkého napětí Tyto normy platí obecně pro většinu elektrická zařízení s výjimkou těch, na. Důležité normy a právní předpisy pro revize hromosvodů. Hromosvod se musí revidovat vždy po zjištěném zásahu blesku.


Uspořádání uzemnění v obecných podmínkách, materiály a způsoby provedení. Milan Dolenský, lektor LPE s. E1B Možná ukázka postupu - jak postupovat při revizi hromosvodů. Další informace o termínech pravidelných revizí hromosvodů naleznete zde.


Objekt dle povahy zpracovaných látek. Jak probíhá revize hromosvodů ? Nejprve je naším pracovníkem kontaktována pověřená osoba daného oddělení. Společně domluví vhodný termín revize. Technik dorazí v předem stanovený čas a provede revizi hromosvodu dle normy.


Je potřeba zajistit dobrý přístup k hromosvodu, aby mohlo proběhnout měření. Průběh revize hromosvodů přizpůsobíme Vašim potřebám. Zajistíme prohlídku objektu určeného pro revize hromosvodů v oblasti města Brno nebo jinde v Jihomoravském kraji v čase dohodnutém se zákazníkem a následné provedení revize systému ochrany objektu proti úderu blesku podle předloženého a zákazníkem schváleného harmonogramu.


Spolu s revizí obdržíte také nabídku na odstranění případných závad.

Pravidelné revize hromosvodů - u hromosvodů již provozovaných. Revize hromosvodů - druhy revizí : Výchozí revize hromosvodů - při prvním uvedení zařízení do provozu, nebo po celkové rekonstrukci. Mimořádné revize hromosvodů - po úderu blesku, opravě hromosvodu, střechy nebo po zateplení objektu Revize hromosvodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky