úterý 3. října 2017

Prodej vodoměrů

Prodej vodoměrů

Jsme zaměřeni na prodej vodoměrů , měřičů tepla a jejich příslušenství. Kromě samotných průtokoměrů u nás naleznete i doplňkový sortiment, jako je šroubení, potřeby pro plombování, vodoinstalační materiál a kompozitní poklopy na šachty. Již let se specializujeme na opravy vodoměrů , metrologii a prodej repasovaných i nových vodoměrů a měřičů tepla.


Nabízíme ověřování vodoměrů všech rozsahů. Pro firmy ověřujeme průmyslové vodoměry až do DN 300. Prodej bytových vodoměrů. Bytové vodoměry lze u naší firmy koupit i bez provedení montáže.


Naši obchodníci Vám v případě zájmu zpracují cenovou nabídku na Vámi požadované zboží. Standardně dodáváme bytové vodoměry různých značek, plomby a objímky, těsnění do připojovacího šroubení, zpětné klapky a. V prodeji nabízíme bytové, domovní a průmyslové vodoměry včetně indukčních průtokoměrů různých typů a značek. Bez vodoměru se žádná domácnost neobejde. Spotřebu vody je třeba mít hezky pod kontrolou, proto pro vás odborníci z topenilevne.


Prodej vodoměrů

Tip: Kromě vodoměrů najdete v nabídce topenilevne. Provádění oprav a kompletací, montáž a ověřování vodoměrů. V další nabídce jsou také měřiče tepla, šroubení k vodoměrům, ventily a další instalatérský materiál.


Měřící technika pro vodárenství. Domovní a průmyslové vodoměry. Příslušenství k vodoměrům. Indukční průtokoměry pro čistou i odpadní vodu. Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA.


Prodej vodoměrů

Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků. Výměna bytových vodoměrů. U vodoměrů namontovaných po 1. Pro vodoměry Enbra je typické suchoběžné.


Zajišťujeme prodej náhradních dílů na dobírku. Měření a rozúčtování tepla, studené a teplé vody. Služby spojené s provozem objektů.


Prodej vodoměrů

Dodávka, montáž a servis měřící a regulační techniky. Se společností Hannso s. Maddalena za velmi zajímavé ceny a kvalitní technickou podporu. Aplikace eMR (easy Meter Read) Přejít na navigaci. Linka pro řešení vašich požadavků týkajících se našich služeb je vám k dispozici každý pracovní den od 8. Vodoměry BONEGA Vývoj, výroba a prodej bytových vodoměrů. Při vývoji vodoměrů BONEGA tedy bylo naším cílem dosažení vysoké přesnosti a citlivosti měření, vysoké spolehlivosti po celou dobu životnosti, odolnosti proti zneužití konečnými uživateli a také možnost snadného, spolehlivého a cenově dostupného bezdrátového přenosu dat.


Důvěru v kvalitu a spolehlivost. Firma František Pokorný je autorizovaný prodejce vodoměrů a zařízení na měření teploty vody. Nabízí rovněž související opravy a ověřování vodoměrů a měřičů tepla. Hlavní předmět činnosti je prodej , servis, opravy a ověřovaní vodoměrů. V současnosti se kromě výroby indukčních průtokoměrů orientujeme i na prodej mechanických vodoměrů.


Proto cenu za výměnu vodoměrů nelze chápat pouze jako jednorázový poplatek. Vždy se jedná o celek, celkovou sumu tvoří poplatek za vodoměry plus poplatek za spotřebovanou vodu za příslušné období, tj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky