úterý 31. října 2017

Klíč na odvzdušnění radiátorů

Velký výběr Klíče a stahováky a příslušenství naleznete online na OBI. S odvzdušňováním vždy začínejte od nejníže umístěného radiátoru a postupujte vzhůru. DNK klíč na odvzdušnění radiátorů - Značka DNK originální díly - Náhradní díly pro plynové kotle e-shop.


Klíč k odvzdušnění radiátorů Když radiátor začne pískat a bublat rybička FINN připlave na pomoc. Uvolní vzduchové uzávěry a pokoje vašich klientů či zaměstnanců tak budou celou zimu krásně vytopené a útulné. Zajímavý a systematický tip přináší Petr Synek z firmy Enviros, jedné z nejvýznamnějších konzultačních společností v oblasti poskytování energetických a environmentálních služeb, a to ze své vlastní zkušenosti: „ Odvzdušnění radiátorů provádím pravidelně na začátku topné sezony a nepravidelně jen v.

Položte hadr pod radiátor tak, aby se v něm zachytila voda unikající z ventilu. Nebo hadr přímo kolem ventilu omotejte. Nyní nasaďte klíč a podržte připravenou nádobu pod ventilem. Pomocí klíče pomalu uvolněte ventil, ale ne úplně.


Většinou stačí jen půl otáčky či méně a uslyšíte. Klíč na dotahování ventilů radiátorů , Pár. Rozměry balení M (délka x šířka x výška): 0x x 09.


Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů. Jenže pokud jste přípravu na ni podcenili, nebo jste zkrátka zapomněli, pak vás nyní může čekat nepříjemné překvapení v podobě zavzdušněných radiátorů.

Ty pak hřejí málo, nebo dokonce vůbec. V takovém případě vám přijde vhod návod na odvzdušnění radiátoru, který najdete v dnešním článku. Navíc příslušenství k radiátorům za trvale nejnižší ceny. Klíč v mnoha případech nebude potřeba a vystačíte si se šroubovákem, nebo s kombinačkami. U některých radiátorů nepotřebujete žádné nářadí, jelikož odvzdušňovací ventil je opatřen šroubováním.


Vzduch v teplovodním oběhu centrálního vytápění způsobuje nemalé trápení. Vzduch v systému brání vhodnému proudění vody, výrazně snižuje účinnost vytápění. U starších radiátorů použijete šroubovák. K těm novějším je speciální odvzdušňovací klíč.


Potřebujete hadr, který položíte pod odvzdušňovací ventil, případně tam vložíte větší nádobu. Hadr mějte ale po ruce tak či tak. Povolte odvzdušňovací ventil zhruba na půl otáčky. Přes ventil uslyšíte unikat.


Někdy voda může vystříknout silněji, víc než po kapkách, a proto se vyplatí vodu zachytávat, abyste si nepřidali zbytečně víc práce. Tento proces nepotrvá déle než minuty. V závislosti na stavu radiátoru.


Do pravidelné péče o topný systém patří i odvzdušňování radiátorů. Odvzdušnění topení je nutné především před začátkem topné sezóny, kdy do našeho topného systému znovu napustíme vodu. Napouštěcí kohout je zpravidla umístěn v dolní části kotle.

Při napouštění vody se do trubních rozvodů a také do radiátorů dostává současně s vodou také. Odvzdušňovací klíč se zásobníkem pro desková radiátorová tělesa. Univerzální a estetické řešení.


Jednoduchý a rychlý způsob, jak odvzdušnit deskový radiátor bez rizika zašpinění stěny stříkající vodou. Toto zboží je dodáváno jako balík a bude doručen za 2-dny. Zasílací cena není založena na počtu položek zboží, ale na položce zboží s nejvyšší přepravní cenou v rámci Vaší objednávky.


Větší zboží, které nelze poslat jako balík, Vám bude dodáno spediční službou. Spedice je povinna dodat zboží pouze k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky