středa 11. října 2017

Otopná tělesa kermi

Jedno jestli tepelná čerpadla, otopná tělesa , designové a koupelnové radiátory, podlahové vytápění nebo sprchové kabiny: Kermi je pro Vás v každém ohledu ten správný partner. Kermi to je tepelná pohoda ve správném designu, otopná tělesa vhodná do každého prostoru i stylové sprchové kouty. Desková otopná tělesa Kermi therm-x2.


S inovativní, patentovanou technologií xvytváří úsporné otopné těleso therm-xnové standardy. Díky sériovému průtoku desek radiátorů se oproti běžným radiátorům ušetří až o více energie, vytvoří se až o 1 více příjemného sálavého tepla a doba náhřevu radiátoru je až o kratší. Obal je možné ponechat na tělese po dobu montáže.

Otopná technika, KERMI. S nejvyšší účinností, která šetří až energie a současně zajišťuje 1 tepelné pohodlí - za každého provozu. Designová a koupelnová otopná tělesa Kermi v přídavném elektrickém provozu lze provozovat s využitím centrálního topení nebo také nezávisle na něm.


Elektrické přídavné vytápění je dokonalé řešení pro přechodnou roční dobu - jaro, podzicentrální vytápění bývá často již (nebo ještě) v provozu na letní. Therm-xProfil-kompakt pro rekonstrukce 33. Díky rozmanitosti dodávaných tvarů od puristicky rovných linií až po organicky zaoblené tvary se. Kermi otopná tělesa tedy nefungují pouze jako topení, ale zároveň splňují i funkci praktického designového doplňku, který oživí prostor do kterého je designový žebřík instalován.


Hledáte originální a designově jedinečná otopná tělesa (koupelnové žebříky)?

Prohlédněte si širokou nabídku a nakupujte za skvělé ceny! Nejprodávanější modely držíme skladem. Rádi Vám s výběrem poradíme. Kermi -sprchové kouty a otopná tělesa Firma KERMI - tepelná technika se zabývá výrobou otopných těles, sprchových koutů , bočních sprchových stěn , sprchových dveří , vanových zástěn a sprchových doplňků. Jsme dynamická česká společnost s. Všechna otopná tělesa jsou vyráběna a testována ve smyslu Evropské normy EN 442-1.


Snadné, jednoduché a přínosné pro partnery Kermi. Zaregistrujte se a využijte všech služeb společnosti Kermi pro svou každodenní činnost. Přístup do sekce pro odborné partnery vám poskytne možnost přístupu k rozsáhlé platformě s užitečnými údaji a informacemi o celém našem sortimentu. Proto je správná volba otopného tělesa dost.


Dekorativní radiátor v moderním hranatém designu se středovým připojením. Mezi moderní otopná tělesa s malým vodním objemem, dobrou regulací a schopností rychle hřát patří také konvektory. Kvalitní české radiátory a konvektory vyrábíme s pomocí moderních technologií. Společnost Kermi vyrábí desková otopná tělesa více než let: v průběhu této doby jich bylo nainstalováno již milionů! Seřazené vedle sebe by mohly téměř dvakrát obtočit celou zeměkouli.


Kermi chce proto tímto poděkovat odborným partnerům, kteří produkty Kermi doporučují a instalují, neboť bez jejich důvěry. Stříbro oceněna Národní cenou kvality České republiky.

Kermi radiátory nejsou jen pouhým zdrojem tepla. Radiátory se vyznačují velkou rozmanitostí, přesvědčí jako kvalitní výrobky díky prvotřídnímu materiálu, bezpečnými řešeními pro upevnění radiátoru a také kvalitním. Kermi s technologií XÚspěch energeticky úsporného otopného tělesa therm xpracuje na zcela novém principu sériového proudění x2.


Zatímco u dosavadních deskových otopných těles se všechny desky zahřívaly současně, zde při použití principu xje proudění směrováno nejdříve pouze do přední desky. Nejvíce prodejné jsou bílá tělesa a žebříko chromové. Doma, mezi svými čtyřmi stěnami. Přesně tam toužíme po pohodlí, důvěrnosti a bezpečí. Příjemné klima v místnosti přispívá rozhodujícím dílem k tomu, že se doma takto cítíme a můžeme si odpočinout.


S výběrem i objednávkou Vám rádi poradíme - konta. Doporučené ceny bez DPH. Technické změny vyhrazeny. Za případné omyly a případné tiskové chyby nepřebíráme odpovědnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky