pátek 6. října 2017

Kondenzační kotel baxi

Kondenzační kotel baxi

Kondenzační plynové kotle. BAXI je Italský výrobce plynový kondenzačních kotlů, které představují standard v oblasti moderního bydlení. Plynové kotle se vyznačují vysokým výkonem nebo vhodností instalace do kaskád , které pak zajišťují potřebný výkon ohřevu vody. Technický ceník BAXI 10.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Tento kondenzační kotel představuje špičkové řešení topení a ohřevu vody při značně snížených energetických nákladech. Tato technologie je zvláště šetrná k životnímu prostředí. Nová řada kondenzačních kotlů nabízí maximální komfort pro konečného uživatele i servis.


Základní modelová řada kondenzačního kotle. Minimální rozměry - výška 7mm, šířka 3mm, hloubka 2mm. Odlišuje se od ostatních modelů svými rozměry: výška 7mm, šířka 4mm, hloubka 2mm.


Kondenzační kotel baxi

V nabídce jsou kombinované modely o výkonu. Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla. Dodatečně využitelných je tedy zhruba tepla. Předpokladem je dokonalá technologie využívající uzavřenou spalovací komoru, přetlakové spalování a speciální kondenzační výměník. Rozměry výška 7mm, šířka 4mm, hloubka 5mm.


Největšího rozmachu dosáhla značka koncem 70. Následovalo období vynikajících výsledků a následné expanze na světový trh. Teoretická účinnost je udávána 1. BAXI - Závěsný plynový kondenzační kotel pouze pro topení. Kotel je vybaven zařízením pro připojení externího zásobníku TUV.


Kondenzační kotel baxi

Nucený odtah spalin (turbo), palivo: zemní plyn nebo propan. Princip kotle obecně je známý. Jedná se o zařízení, ve kterém za pomoci spalování vzniká teplo, které ohřívá nějakou teplonosnou látku. Spalovat je možno spoustu materiálů – od uhlí, přes dřevo až po kapalné či plynné látky.


Kotel plynový závěsný kondenzační Baxi NUVOLA DUO-TEC. Wi-Fi termostatu BAXI MAGO (bezdrátové ovládání kotle). V nabídce jsou modely o výkonu – (2 33) kW. V této nabídce najdete plynové kotle určené pro byty a rodinné domy. Dobrý den, máte někdo plynový kotel od Baxi ? Jak jste s ním spokojeni?


Kondenzační kotel baxi

Z pohledu uživatele dělíme kondenzační plynové kotle na kombinované a kotle s vestavěným zásobníkem nebo jejich sestavy, což je kotel a bojler. Další velkou výhodou kondenzačních kotlů Baxi je snížená spotřeba. Dostupný je ve modelech v provedení kombi o výkonu – (24) kW a jeden model pro topení se zabudovaným 3-cestným ventilem. Baxi kondenzační kotle s průtokovým ohřevem vody, TUV.


Velký zájem o kvalitní výrobky Baxi v oblasti vytápění podpořil i další rozvoj obchodních aktivit. R, kromě Baxi , ještě další dvě značky a celkový počet spolupracovníků se zvýšil z původních na současných 23. Kvalitní kotle kondenzační od výrobce Baxi za příznivé ceny!


Přesvědčte se sami a prozkoumejte naší pestrou nabídku. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky