čtvrtek 26. října 2017

Chladící náplně do termotašek

Chladící náplně jsou určeny pro všechny druhy termotašek. Parametry ochladící náplně. Použití do termotašek a chladících boxů. Vyrobeno z jednoho kusu odolného plastu.


Může přijít do kontaktu s potravinami.

Hmotnost balení 2x2g. Absolutně uzavřená náplň zaručuje 1 těsnost. Bez uzávěru, zalité v jednom kusu umělé hmoty. Food Safe, mytelné v myčce (do 65°C), opakovatelně použitelné.


Zachladitelné do -10°C. Gelová náplň pro delší akumulaci chladu. Popis: Polystyrénový termobox na 1kg v pevném obalu pro snadné přenášení spodní dno z pevné odolné koženky a koženkový popruh.


Tašky Kasaviva mají jednu velkou chladící komoru z alu materiálu a jednu menší přední kapsičku.

Tašky jsou ideální pro chlazení pití, svačiny. Hodí se do auta při cestě na dovolenou, nebo převoz chlazených potravin z obchodu. Pro umocnění chladícího efektu a. Ochlazuje motor a tím brání jeho přehřátí a případnému poškození. Jejímu výběru a doplnění se nejspíš nevyhnete.


Dobrou zprávou je, že kvůli tomu nemusíte s autem do servisu ani v případě, že automobilům nerozumíte. Povíme vám, jak to zvládnout svépomocí. Hledáte tašku, ve které uchováte zboží či potraviny po delší dobu?


Jste jednotlivec a většinu svých jídel jíte na cestách? Rozvážíte potraviny a přemýšlíte, jak je uchovat v chladu po delší čas i během teplých letních dní? Tyto náplně se nejčastěji používají v chladících taškách, termoboxech, nebo v medicínskémk průmyslu při transportu léčiv nebo vzorků.


Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Rychlé chlazení díky velké ploše. SoftIce gelový chladící polštářek 2gramů Kč. Chladicí náplně termotašek s obsahem ethylenglykolu nelze vyhazovat do běžného komunálního odpadu.


Na vině je jedovatost a vysoká hořlavost ethylenglykolu.

Chladících náplní s obsahem toxické látky naštěstí není mnoho, obvykle ale nejsou rozeznatelné pouhým pohledem. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Thermos - chladící náplň do termotašky 2x100g.


Rozměr náplně je 17x9x3cm. Prodám nové chladící náplně Ezetil do termotašek a termoboxů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky