středa 18. října 2017

Radiator klasik

Radiator klasik

RADIK KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK version which allows left or right side connection to the heating system. It is intended for pressurized or gravity-fed heating systems. There are two upper and two lower hangers welded at the back of the radiator.


Radiator klasik

RADIK LINE KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK version and in LINE version which allows left or right side connection to the heating system circuit. Two upper and lower hangers are welded at the back of the radiator. Steel panel radiators with flat front panel with fine ho. Radiators 200mm high available in type and only. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Model RADIK KLASIK - R je deskové otopné těleso v provedení KLASIK upravené pro rychlou náhradu článkových litinových nebo ocelových radiátorů s připojovací roztečí 5mm. Výška H = 5mm zaručuje jeho bezproblémovou montáž na místo starého radiátoru. Model RADIK KLASIK je deskové otopné těleso v provedení KLASIK , které umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy. Svou konstrukcí je RADIK KLASIK určen pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem.


Radiator klasik

Ze zadní strany modelu RADIK KLASIK jsou přivařeny dvě horní a dolní příchytky. We would like to introduce an innovation in the range of combined heating and direct electric radiators to you. Create a pleasant and modern environment in your offices. We have solutions for every room and style.


Vyberajte si Radiátory podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. UDQRHNM which allows left or right side connection to the heating system. No hangers are welded on the back of the radiator. The Korado Klasik radiator has a corrugated front panel (also available with a smooth front panel Plan Klasik). This wall mounted radiator is available in a range of RAL colours.


The klasik radiator range are steel panel radiators with a natural circulation of air around the panel. Production occurs in the most modern factory for radiator production in Europe thanks to its up-to date facilities, technology and organization. S ohledem na to, kam přesně chcete radiátor umístit, pak poměrně jednoduše rozhodnete, zda vám bude více vyhovovat radiátor klasik s přípojem ze strany nebo radiátor se spodním ventilem, tzv. Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.


Ve Interactive SRL este operator de date personale. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Svojou konštrukciou je RADIK KLASIK určený pre vykurovacie sústavy s núteným alebo samotiažným obehom. Radik Klasik panelový radiátor s bočným pripojením. Online nákup kompletní topenářské techniky přímo z našeho skladu přímo k Vám do ČR a SVK.


Online poradenství, kvalita dodávaného zboží, rychlost dodávek. Radiator klasik je radiator s klasičnim načinom priklopa - ob strani radiatorja. Preverite našo ponudbo kvalitetnih radiatorjev po ugodnih cenah.


Domů deskové radiátory - radiátory typu Klasik.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky