středa 25. října 2017

Brusná pasta na ventily

Pro obrábění mosazi, kalené oceli a litiny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V našem eshopu nabízíme brusné a leštící pasty, kotouče látkové, sisálové, filcové, lamelové.


Provádíme leštění a povrchové úpravy. Poskytujeme praktické rady a návody k leštění a broušení, poradenskou službu. Velmi vhodná pro automobilový průmysl a strojírenství. Ve dvojité dóze se nachází hrubá pasta pro zabroušení a jemná pasta pro následné dobroušení. Produkt se používá k broušení ventilů, na kužely ventilů, kovové kohouty a kuželky kohoutů z bronzu a mosazi.


Plynové ventily a regulátory,. Specifikace: vyhlazuje škrábance a rýhy v laku vytváří podklad pro lakýrnické práce obrušuje zkorodované vrstvy laku, odstraňuje mlžný závoj z lak. A pro náročné strojní broušení jistě oceníte také naši nabídku na praktické brusné role. Ty jsou vhodné k použití na jakékoliv materiály. V dvojitej dóze sa nachádza hrubá pasta pre zabrúsenie a jemná pasta pre následné dobrúsenie.


Brusná pasta na ventily

Pro vyhlazování povrchů výfukového potrubí až po zabrušování sacích ventilů. Jedna aplikace vydrží na 5-nářadí. Vodou riediteľná abrazívna pasta pre presné lapovanie ventilov v motoroch automobilov, ako aj brúsenie a leštenie kovových povrchov. Dokonale vyhladzuje a prispôsobuje kovové prvky. Odstraňuje drobné nedostatky, usadeniny a koróziu z kovových častí.


Môže byť použitý na ručné a strojové leštenie. Srdečně Vás zveme na prezentaci ionizační techniky, která se bude konat. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Pasty řady CT jsou určeny k ručnímu zabrušování či lapování materiálů z různých druhů oceli,šedé litiny i barevných kovů (mosaz apod.). Leštící a brusná pasta tuba - 1ml. Brusné a leštící pasty Strana 1. Lešticí a brusná pasta na lak, odstraňuje škrábance, eliminuje drobná poškození z povrchů a vrací lesk zašlým povrchům. SONAX brusná pasta ml.


Pasta s veľkým obsahom brúsnych častíc. Opravuje deformácie laku, zahladzuje aj väčšie vrypy laku. Vhodná ako pre leštičky, tak aj ručné použitie.


Lapovacia a leštiaca pasta Dipo - Klasická pasta na leštenie nekalených ocelí a hliníka. Lapovací pasta se používá při zabrušování-lapování dosedacích ploch. Ideální je použití s modrým leštícím kotoučem č. Vyberte si darček zdarma! Blend-a-med complete Extra Fresh zubná pasta - pasta na zuby na zubné kazy na krčkoch zubov- kompletný ochrana- klinicky dokázané, že pomáha predchádzať zubným kazom, plaku a tvorbe zubného kameňa- pomáha udržiavať zdravé ďasná, zuby prirodzene biele a svieži dych- obsahuje anti-bakteriálne systém, ktorý ničí bežných baktérií s extra svieži príchuťou. Je důležité, aby na povrchu byl dostatek leštící pasty a nedocházelo tak k opotřebení materiálu.


Pasty vždy vybírejte podle povrchu, který hodláte leštit. Ponúkame plnenie sprejov, priemyselné farby a kompletnú ponuku pre lakovanie. Autoland Autoleštěnka a brusná pasta na zvětralé laky tuba 1ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky