pátek 20. října 2017

Utěsňovač klimatizace

Utěsňovač klimatizace

Sada se dodává s připojovací hadicí pro tlakový ventil nízkotlaké části. Obsah sady: 1x sprej a 1x připojovací hadice s rychlospojkou. Dobrý den,na jaké je to bázi,hlavně - začala se mi ztrácet voda v topení a nechce se.


Utěsňovač klimatizace

Odšroubujte a odstraňte uzávěr chladiče nebo přepadové nádobky. Promíchejte obsah lahvičky, nalijte UTĚSŇOVAČ do chladiče nebo přepadové nádobky a. Utěsňovač autoklimatizace pro systém R 134a. TORALIN Klimatizace Super utěsňovač -Set. Jednoduchá aplikace,adaptér a návod v balení.


Zabraňuje velkým ztrátám oleje. Ale nemůžu dohledat kolik taková věc stojí. Zde prezentovaná data, zejména celá databáze, nesmějí být kopírovány. Jedině přímo na prodejně asi.


Utěsňovač klimatizace

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ta může být způsobena úderem kamenu při jízdě či trhlinou v místě nedokonalého letování.


Utěsní trhliny a menší otvory v chladícím systému. Kdy měnit vysoušeč klimatizace ? Eliminuje náklady na drahé opravy motoru. Vysoušeč je filtrační jednotka, která se nachází na vysokotlaké části klimatizačního okruhu mezi kondenzátorem a expanzním ventilem.


Hlavním úkolem vysoušeče je filtrovat částice a nečistoty proudící v klimatizačním okruhu, jakož i absorbovat vlhkost. Ve vysoušeči se navíc také. Sheron utěsňovač chladiče je vhodný pro všechny typy automobilových chladičů a ja mísitelný se všemi typy chladících kapalin. Utěsňuje většinu netěsností chladiče, výměníků tepla a potrubí. Dávkování: objem nádobky vystačí až na litrů chladící kapaliny.


Vhodný pro moderní vysokotlaké chladící systémy s nízkým obsahem chladící kapaliny. Je šetrný k plastům, těsněním a kovům v. Jaké jsou nejúčinnější prostředky na utěsnění chladiče a jak dlouho. K tomu navíc dodávají, že vozidlu, které má v sobě utěsňovač , nelze. Hustoměr chladící kapaliny. KSTOP LEAK g - práškový utěsňovač chladiče Kč s DPH.


Zapněte topení vozidla. Nalijte utěsňovač za běhu motoru do chladící kapaliny zahřáté na provozní teplotu. Motor nechte nejméně minut běžet na volnoběh.


Varování: Může způsobit poškození orgánů při dlouhodobé nebo opakované expozici. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Přísada do motorových olejů pro lehčí chod celého agregátu. Snižuje tření díky tvorbě vysoce odolného filmu na kluzných a třecích plochách. Přípravek Liqui Moly o objemu 2ml je určen k utěsňování chladičů.


VALVOLINE COOLING SYSTEM STOP LEAK 3ml utěsňovač chladiče: Valvoline Cooling System Stop Leak rychle zastavuje netěsnosti chladiče. Obsahuje jen velmi malé částice, které neucpávají ani ty nejmenší průchody v motoru. Pěnový čistič klimatizace je optimální prostředek na čištění a desinfekci klimatizačních systémů všech motorových vozidel. Nanáší se pomocí přibalené hadičky do výparníku a ventilačních otvorů kanálů klimatizace.


Vysoce účinný přípravek na čištění chladící soustavy pro všechny vodou chlazené motory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky