čtvrtek 8. července 2021

Zplynovací kotel na dřevo a uhlí

Vybírejte zplynovací kotle na tuhá paliva. Máme široký výběr zplynovacích kotlů na dřevo , uhlí a pelety. Kotel na dřevo , pelety nebo uhlí ? Kotle se zásadně liší tím, co dokáží spalovat. Existují varianty jako je kotel na černé a hnědé uhlí , kotle na klasické dřevo , nebo kotle na odpadový materiál v podobě pelet.


Moderní variantu představuje kombinovaný kotel na tuhá paliva, který dokáže kombinovat více tuhých paliv. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo , dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Kotle na tuhá paliva VIADRUS se vyznačují vysokou účinností a šetrností k životnímu prostředí.


Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a na automatické kotle. Zplynovací kotle na hnědé uhlí ( dřevo ) Zplynovací kotel na hnědé uhlí C18S. Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (zátop), na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle. Typ Atmos - Kombi - s odtahovým ventilátorem.


Kotle na dřevo pojmou kusové dřevo až do délky centimetrů, dále pak štípané dříví, dřevoštěpku, pelety nebo dřevěné brikety. Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. Při zohlednění celkové investice je při současných cenách energií vytápění dřevem hospodárnou alternativou. Kotle na pevná paliva Viessmann se vyznačují vysokým stupněm účinnosti a nízkou. Výbava pro zapojení kotle a jiné.


Kotle ATMOS s úpravou pro hořák na pelety Vám nabízí možnost zvolit si cestu, která Vám bude možná vyhovovat nejlépe. Na jaře a na podzim můžete topit peletami, kotel si sám zatopí, má malou spotřebu paliva a velký komfort. Jakmile přijdou mrazy, vyndáte hořák na pelety a topíte plnohodnotně. Zvažujete do vašeho domu kotel na dřevo nebo uhlí ? Kolik stojí a kdy se kotel na dřevo vyplatí? Vše se dozvíte v tomto článku.


Naše certifikáty a oprávnění Reference. O dotačních programech. Při vývoji byl kladen velký důraz nejen na vysokou účinnost a nízké emise , ale také na atraktivní vzhled a kotel je tak vhodný i do moderních otopných systémů s vysokými nároky na úsporný provoz a komfort.


Těleso kotlů je vyrobeno jako svařene. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. VIADRUS UEconomy je univerzální litinový zplyňovací kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním, který je určen k ekologickému spalování kusového dřeva a uhlí.


Konstrukční provedení spalovací komory umožňuje spalování paliva přirozeným odtahem spalin bez podpory ventilátoru, a to v teplovodních systémech s. Teplovodní zplynovací kotel na dřevo a uhlí Predátor od české firmy Kovarson je moderní zdroj tepla s novou konstrukcí výměníku, kde je předepsaným palivem dřevo a při automatickém provozu uhlí a dřevní pelety. Toto je pokročilé řešení poskytující zvýšený komfort díky plně automatizovanému hořáku na pelety. Kombinované zplynovací kotle na dřevěné brikety a dřevo DC24RS a DC30RS. Možnost spalovat uhlí a dřevo dohromady (společně), velký zásobník paliva – dlouhá doba hoření,vysoká účinnost až podle typu.


Funguje na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle. Mezi nimi je umístěn nový, patentem chráněný otočný rošt, který umožňuje dokonalé zplynování uhlí a dřeva jednotlivě nebo dohromady. Všechny zplynovací kotle typu KOMBI jsou konstruovány pro spalování kusového dřeva a hnědého uhlí a jsou vybaveny odtahovým ventilátorem.


Díky tomu kotel během zátopu, provozu a přikládání paliva nekouří do místnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky