pátek 10. února 2017

Tank na vodu

Dotace na nádrže na dešťovou vodu - program dešťovka Státní fond životního prostředí zveřejnil již první informace k připravovanému dotačnímu programu pro občany, který je zaměřený na podporu efektivního a udržitelného hospodaření s vodou v domácnostech. Cílem tohoto programu je motivovat vlastníky a stavebníky obytných domů k udržitelnému a efektivnímu. This video is unavailable.


Pokud hledáte plastové barely na vodu , tak u nás si vyberete! Nádrž na dešťovou vodu TANK 500. Hospodaření s dešťovou vodou.

Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora.


Hranatá samonosná nádrž na dešťovou vodu je určena do staticky mírných podmínek půdy. Speciální požadavky jsou možné po domluvě. Potřebujete jímku, septik či nádrž na dešťovou vodu rychle?


Mravec plast nabízí dodání požadované nádrže do: ze skladových zásob anebo výrobou dle Vašich požadavků do 48h (osobní odběr) výrobou dle Vašich. Tank na vodu je vyroben ze 1 čistého polyethylenu určeného pro potravinářské účely stabilizovaného proti UV záření a mrazu, je odolný vůči detergentům, dezinfekčním prostředkům a může být. Mobilni rezervoari za vodu najzgodnije su rešenje u raznim hitnim situacijama gde je potrebno distribuirati velike količine vode na najlakši i najjeftiniji način.

Pravljeni od posebno jakog, sterilnog materijala, sa specijalnim ojačanjima na spojevima, naši rezervoari osiguravaju da će se sva voda naći na destinaciji. Koshin Japan najveći svetski proizvođač motornih pumpi za vodu. Již nemusíte řešit starosti ohledně přepravy velkých rozměrných nádrží na vodu. Vrchní nalévací část je zavírací na pevný zip.


FlexTank je vyroben z velmi tvrdé a mechanicky odolné gumy. Díky tomuto zipu je čištění a kontrola obsahu jednoduchá. Samonosná hranatá nádrž na vodu představuje ekonomické řešení pro efektivní využívání dešťové vody. Především v letních měsících sucha budete mít vodu do zásoby. Nízkoprofilové podzemní nádrže na vodu FLAT slouží jako jímka na zachytávání dešťové i splaškové vody.


Zachycená voda se dále využívá k zalévání zahrady, splachování či praní. Jímky jsou vyrobeny z jakostního polyethylenu metodou rotačního odlévání s. Praktická a elegantní nadzemní nádrž na dešťovou vodu na zahradu. Těsnost spojení obou částí zajišťuje gumová manžeta.


Vybírejte si Sudy na vodu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Cenově dostupné řešení pro sběr dešťové vody. Rezervoari su napravljeni od čelika i plastike i podležu najstrožijim ekološkim zahtevima za očuvanje životne sredine u slučaju curenja tečnosti iz tankova. Cisterne preko komada, kao nove, korišćene jednom.


Pogodne su za polivanje bašte.

Za vecu kolicinu dogovor oko cene , moguce je preuzimanje licno ili poslati brzom postom na kucnu adresu. Cisterny na vodu , tanky na vodu , nádrže na vodu - dodávame cisterny na pitnú vodu od francúzskeho výrobcu La Gee. Cisterny sú vyrobené zo 1 polyetylénu stabilizovaného proti UV žiareniu a mrazu, je odolný voči detergentom, dezinfekčným prostriedkom a môže byť čistený vysokým tlakom. Zásobník na vodu umožní její následné používání různými způsoby.


Dešťovou vodu můžeme používat například k závlaze zahrady nebo v domácnosti, pro splachování WC, praní v automatické pračce či umývání automobilu. Pro rostliny není lepší voda než dešťová. Na kteroukoliv z našich poboček nebo přímo k zákazníkovi jsme schopni dodat požadované zboží v rámci několika pracovních dnů od objednání. Vhodná do venkovních i vnitřních prostor.


Nadzemní samonosná nádrž z polyetylenu s poklopem o průměru cm. Plastové zahradní sudy na dešťovou vodu o objemu 2litrů s výpustným kohoutkem jsou vyrobeny z PP materiálu. Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky