středa 8. února 2017

Plynový kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem

Spotřebitelé stále více žádají možnost dodávky do několika odběrných míst současně. Tento problém efektivně vyřeší kondenzační plynový kotel s vestavěným zásobníkem teplé užitkové vody. Nemalé úspory přináší fakt, že již není třeba žádné další propojovací příslušenství mezi kotlem a zásobníkem.


Kotle Junkers s vestavěným zásobníkem vody. Kondenzační kotle jsou nejúspornějším zdrojem tepla. Jejich konstrukce umožňuje využít to teplo, které u klasických kotlů odchází bez užitku ve spalinách.


V této nabídce naleznete kotle kombinované s ohřevem vody za pomoci vestavěného neboli integrovaného zásobníku. Stacionární kondenzační plynové kotle s vestavěným zásobníkem a přípravou na solární ohřev;. Závěsný kondenzační plynový kotel VU ecoTEC plus.


V kombinaci ohřevu TUV rozlišujeme kondenzační kotle na systém kombinovaný kondenzační kotel , neboli průtokový kondenzační kotel , nebo s využitím ohřevu TUV prostřednictví zásobníku, který může být umístěn v kotli ( kondenzační kotel s integrovaným, interním zásobníkem ), nebo umístěn mimo kotel ( kondenzační kotel s externím zásobníkem ). Kompaktní závěsný kondenzační kotel obsahuje vestavěný zásobník o objemu l. KONDENZAČNÍ KOTEL S VESTAVĚNÝM DVOJITÝM 105L ZÁSOBNÍKEM GENUS PREMIUM EVO FS je plynový stacionární kondenzační kotel , který slouží k vytápění a ohřevu teplé vody. Celý přístroj je jen 6mm široký, 8mm vysoký a 4mm hluboký. Osvědčená technologie přípravy teplé vody s minimální potřebou prostoru - to je CerapurAcu. Většinou do litrů objemu. Ten probíhá s využitím deskového výměníku.


Mezi klady kotle patří ErP ready a také hodnota jeho celkové účinnosti, která činí až 10. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Kombinované kondenzační kotle THERM s vestavěným zásobníkem zajišťují. Jednotné řešení vytápění objektu a zásobování.


JUNKERS ZWSB 30-E CerapurAcu Smart - plynový kondenzační kotel. Nástěnný plynový kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody splňující EKODESIGN. Lev KKZ je stacionární kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem teplé vody o objemu 1litrů. Plynové atmosférické kotle s integrovaným zásobníkem přinášejí svým uživatelům dostatek tepla i teplé vody. Vhodný pro použití též v inteligentních domech.


Kotle s vestavěným zásobníkem nabízí kompaktní řešení dodávky tepla i teplé vody pro Váš domov. B vlevo - závěsný plynový kotel a závěsný zásobník teplé vody k montáži vlevo. Plynový kondenzační kotel se zásobníkem může vytápět interiér, nebo připravovat vodu pro mytí a sprchování. Po otočení kohoutku se kotel automaticky sepne a hořák pod výměníkem spustí na plný výkon. U plynových kotlů s průtokovým ohřevem vody potřeba vlastního jističe odpadá, na průtokový ohřev je plně využíván zemní plyn.


Vydržel sezón bez poruchy, dle servisáka má už ale přeslouženo (životnost je prý cca let) a zjistili jsme, že nám začal kapat zásobník na vodu. Prozatím jsme měli plynový kotel od spol. Výkon kotle pro vytápění je plynule regulován v rozsahu až kW a při ohřevu teplé vody až kW.


Firma Bosch Termotechnika, obchodní divize Junkers uvedla na trh plynový závěsný kondenzační kotel CerapurAcu Smart ZWSB 30-4A , s intergrovaným zásobníkem TV o objemu litrů. Platí: pokud kondenzační kotel budeme provozovat do zhruba °C topné vody na výstupu z kotle, pak topí v tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky