čtvrtek 23. února 2017

Vložka do spacáku

Nejprodávanější vložky do spacáků. Vložky do spacáku : má několik funkcí - slouží jako dodatečné zateplení, opatření proti zašpinění, aby se spacák nemusel často prát, protože praní snižuje jeho izolační schopnosti a je také výborná například jako hygienická vložka. Boll Rectangular liner SF.


Příjemná vložka do spacáku z broušeného polyesteru ve tvaru klasického obdélníku. Easy Camp vložka do spacího pytle Mummy. Najpredávanejšie vložky do spacákov. Díky použitému vláknu Coolmax je široce použitelná nejen v teplém prostředí s vysokou vzdušnou vlhkostí.


Zajišťuje velmi komfortní spaní. Hygienická vložka do spacáku pro zlepšení tepelných vlastností spacáku. Materiál 1 polyester s příjemným bavlněným omakem. Vyrobená je z prírodnej jemnej bavlny a vybavená bočným zipsom a vreckom na vankúš, vďaka čomu je veľmi komfortná a pohodlná. Okrem zvýšenia tepelného komfortu spacieho vaku ho udržiava tiež.


Vložka do spacáku

Cumulus vložka do spacáku GL Wide - je vyrobená z ultra-ľahkej tkaniny Pertex Quantum GL, v širšej a pohodlnejšie verzii. Na dotyk jemná ako hodváb, extrémne ľahká a super zbaliteľná. Jej účelom je chrániť spacák proti potu a mastnote, ktoré telo vylučuje. Použitím vložky do spacáku sa môžete vyhnúť nepohodlnému. Rubová strana v zimě hřeje, lícová strana v létě chladí.


Mumiový tvar vložky umožnujě její použití jako dodatečnou tepelnou vrstvu do spacáků. Jemná vlněná vložka do spacího pytle. Vložka lze v létě použít i samostatně. Aby vám byla vložka do spacáku k něčemu užitečná, celkem logicky vyžaduje nejprve slušný spacák. Dá se asi použít i samostatně v nouzi jako náhrada deky a spacáku , popřípadě když je na spacák opravdu velké horko, ale nejlepší bude ve funkci právě v kombinaci se spacím pytlem, pro nějž byla navržena.


Vložka do spacáku

Kamenná prodejna momentálně uzavřena. V kategorii Vložky do spacáků, kompresní vaky na pandaoutdoor. Patizon Liner je lehoučká a skladná zateplovací nebo hygienická vložka do spacáku vyrobená z broušeného polyesteru.


Je vhodná nejen pro zvýšení komfortu ve spacáku , neboť materiál dobře pracuje s vypocenou vlhkostí a na omak připomíná bavlnu, ale využijete jej také v létě na alpských chatách, kde jsou erární deky. Vyberte si spacák péřový, syntetický, letní, zimní i pro vaše nejmenší. Teplá, měkká a pohodlná - tak by se dala v rychlosti popsat fleecová vložka do spacího pytle značky Basic Nature. Fleecová vložka do spacího pytle.


Vložka do spacáku

Najde se pro ni však využití i když nejste na vandru, např. Nemusím snad ani popisovat jaká ,,frajeřina“ je s sebou do přírody vozit toaletní papír v obalu ze silikonizované Cordury. Už se sám těším jak s tímto patentem sklidím úctu mužů i obdiv žen.


Reactor Thermolite Liner je vložka do spacáku , která použitým materiálem překračuje pouze hygienickou. Rozšíří komfort spacáku až o 8°C. Vhodné i jako samostatný spací vak do tepla či na horské chaty. Kulturní vložka celé výpravě také prospěje, může krátkodobě i zahřát, leč její opakované použití nesetkává se většinou s pochopením. RE do spacáku váží kg.


Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaká je hmotnost a rozmery po sbalení a jestli je k této vložce i obal. Pratelná vložka do spacáku. Touto univerzální vložkou do většiny spacích pytlů zajistíte ochranu spacáku z vnitřní strany a navíc zvýšíte tepelný komfort.


Dodáváno včetně přepravního obalu. Hodí sa najmä pri dlhšom pobyte vonku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky