pátek 17. února 2017

Topná podložka do terária

Topná podložka do terária Trixie. Vlastnosti: Až vyzařovaného tepla podložkou je vydáváno ve vertikálním směru, tedy přímo do terária. Vodotěsná topná rohož je ideálním řešením pro ohřev terária bez nutnosti dodatečného osvětlení, což může zbytečně stresovat některá tropická zvířata. Rohož rovnoměrně zahřívá celý povrch podkladu.


Topná podložka do terária

Rohož je odolná proti mechanickému poškození a vodě. Může být namontován uvnitř molu. Pro zdravý chov agamy vousaté, leguána zeleného, želvy nádherné, gekona nočního nebo suchozemské želvy je nutné přidávat do terarijího krmiva vitamíny s D minerály nebo kalcium. Miska na krmivo a napáječka je nedílnou součástí terária.


Terarijní topné desky, podložky, vytápění (vyhřívání) terárií. Plazi jsou studenokrevní živočichové. Sami neudrží stabilní teplotu svého těla, a proto je ovlivňuje teplota okolí. Výhřevná podložka do terária s možností regulace teploty.


Vhodné do sklěnených terárií. Proto by vaše terárium mělo být vybaveno topením. Topení pro terária mohou mít různé podoby, mohou to být například topné kabely nebo tesky, a v nabídce naleznete modely vhodné do vody i do sucha. Výhřevné kabely se velmi snadno instalují (zvláště díky tomu, že jsou velmi úzké se dobře upevňují pod terárium ) a poskytují výborný zdroj tepla. Funguje bez topných drátů díky nastříkané barvě s obsahem kovu.


Topné fólie do terária Ultratherm nabízíme ve dvou šířkách a několika délkách. Technika a výbava do terária - vlhkoměr, zamlžovač - fogger, topná skála, výhřevné podložky do terária , vodopády, misky na potravu, terra controller, topné kabely máme skladem pro rychlé vyřízení Vašich objednávek. Až tepla vytvářeného rohoží je emitováno ve svislém směru, přímo do vyhřívaného terária.


Aplikace v psí boudě: Silná rohož je odolná proti poškrábání. Tento odpor spolu s odolností proti vodě umožňuje instalaci rohože do psí boudy. Je vhodné i jako podložka pod šťeňata. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Provoz může být kontrolován termostatem pro vytvoření konstantní teploty, ale.


Jako tepelná podložka se skvěle hodí např. Elektronický termostat ULTRATHERM Terra-Heat HT 600. Sada je vhodná pro uložení pod dlaždu do flexibilního tmelu, nebo do betonové či anhydritové. Termostat se instaluje do.


Vezměte prosím na vědomí, že pokud je váš skleník. Velikost: x 1cm. Vybírejte si Osvětlení do terárií podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pokud zde nenajdete to, co hledáte, neváhejte nás kontaktovat - pokusíme se Vám pomoci.


Topná podložka do terária

Zvýšení vlhkosti vzduchu lze dosáhnout umístěním tepelného zdroje pod dno terária (např. EXO TERRA topná deska). Upozornění: Neumisťujte podestýlku do krmných částí terária , nechtěné spolknutí kůry, může živočichům způsobit zácpu či jiné zažívací problé. CZ získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.


Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Topný kámen se instaluje uvnitř terária , které musí být na toto uzpůsobeno (průchodka na koncovku kabelu)! Agamy se rádi na kameni vyhřívají.


Topná podložka do terária

Příklad: EXO TERRA jeskyně Reptile Cave.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky