úterý 23. května 2017

Komextherm duomix

V SOUČASNÉ DOBĚ PROBÍHÁ PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ NA SMĚŠOVAČE Servisní poradenství – p. DUOMIX -AO-P DUOMIX - Ctyicestné sméšovaöe jsou topenáFské prvky uröené k regulaci teplovodních topných systémú sméšováním. Mimo této základní regulatní funkce zabrañují nízkoteplotní korozi kotlú zvyšováním teploty vratné vody. Je napájen napětím 24V a je určen pro regulátory RVT 0 RVT R 24V, RVT 06. Solaris 0 Solaris 05.


Stabil 0 Stabil R 24V, Stabil 02.

Většina sortimentu již není dostupná - níže naleznete náhrady výrobků Komextherm alternativami z naší nabídky. V případě servopohonů Komextherm MK-CN je možné použít servopohon Belimo NM24A v kombinaci s adaptérem DMN-A. Tabuľky výkonov pre projektovanie MIX a DUOMIX Na základe týchto tabuliek sa zvolí dimenzia ventilu MIX a DUOMIX. PDF) Návod SK: Návod programovanie spínacích hodnín GRASLIN v RVT0 RVT0a PA(PDF) Návod CZ: Akumulačné kotolne Komextherm Návod popisuje stavbu a základné údaje akumlačných kotolní Komextherm. Ketureigius pamaišymo vožtuvus DUOMIX rekomenduojama naudoti tada, kai reikia palaikyti aukštą katilo darbinę temperatūrą, taip katilas apsaugomas nuo korozijos dėl žemų temperatūrų.


DUOMIX pamaišymo vožtuvus rekomenduojame naudoti visų tipų plieniniams katilams sumontuotiems tik su rankiniu, tiek su automatiniu valdymu. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt Komextherm DUOMIX. Zmiešavacie ventily Komextherm.

Jej výrobný program , výrobky pre reguláciu vykurovania , má svoje počiatky už v 70. V tom čase sa už vyrábali zmiešavača a výrobný program sa postupne rozširoval aj o prvej typy ekvitermných regulátorů. Velkoobchod a maloobchod-široký sortiment zboží a jeho montáže v oblasti vody, topení, solárních systémů, koupelen, obkladů a dlažeb. Technické zariadenia budov, Meracia a regulačná technika, Meranie a regulácia, Zváracia technika, Laboratórne vybavenie, Laboratórna technika, Chemikálie. Přední český výrobce regulační techniky: vyrábíme regulátory teplovodního vytápění, solárního ohřevu, směšovače čtyřcestné a trojcestné, servopohony řady MK-C a MK- kaskádové spínače kotlů, regulátory ohřevu.


Pohon DA08Nnáhrada za Komextherm MK-CN 24V Náhrada za pohon Komextherm MK-CN 24V. Pohon Lufberg DA08Ns držákem pro ventily Komextherm. KOMEXTHERM Praha, spol. Celý systém je tvoFen tëmito prvky: I. Regulátor s venkovním öidlem a öidlem teplé vody 2. Instalace těchto směšovačů vede k vy-tvoření dvou samostatných okruhů (kotlového a topného) - viz obr.


Duomix alebo trojcestný zmiešavací. DUOMIX AO ve varném provedení je určený k regulaci teplovodních topných systémů směšováním (směšovací armatura s dvojitým směšováním - část topné vody z kotle se vrací zpět do kotle). Servopohon MB-CN (alternatívne MB-B, MK-CNatď.) 3. Toto servo nahrádza servo komextherm , ktoré sa už nevyrába. Servo je tiež vhodné na ovládanie klapiek na vzduchotechnike a rekuperácii.


Cena duomix 3- servo 8- príp.

Predám duomix závitový s vnútorným závitom používaný. Směšovač čtyřcestný ( DUOMIX ) nebo. Výroba Kovopodnik Praha Řepy. Nabízené jsou uvedeny na přiložených fotkách. Dále novou kompletní elektronickou řídicí jednotku (ekvitermní regulace) Komextherm.


Susisiekite su mumis telefonu, el.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky