čtvrtek 16. února 2017

Elektricke turbo

The electric power is converted to torque from the electric motor to the spinning impeller within the turbocharger which will be forced to spool up at the rate of the increase of electrical current. It’s more like an electric-assist turbo , really. The result of this hybrid system is that there’s no turbo lag, and the power benefits of turbo ’d engines can be enjoyed at all engine speeds.


The prototype is based on Audi’s new 3. VTDI Bi-turbo engine, and is described by the company as being in the ‘development phase’. This experimental Vdiesel uses a conventional.

Vďaka tomu má elektrické turbo niekoľko predností. Asi najväčšou je úplná eliminácia turbolagu a okamžité zvýšenie tlaku v sacom potrubí po zošliapnutí plynového pedálu a teda aj okamžitý nástup výkonu. Keď sme si zbežne zopakovali rozdiely, zisťujeme, že elektrické turbo nie je ani kompresor, ani turbo.


Je to skrátka niečo medzi, a kým sa odborníci v automobilkách nedohodnú čo je lepšie a presnejšie, môžeme to volať ako chceme. V prípade ak sa montuje nové turbo , treba si najskôr preveriť stav prívodu mazacieho oleja, keďže práve upchatý prívod maziva zničil staré turbo. Po samotnom namontovaní turba sa odporúča naplniť prívod olejom, až je turbo po naštartovaní motora okamžite mazané.


Razor Turbo Jetts E-shoes. S intuitivním ovládáním řídíte všechno vy a vaše nohy, proto se n. Slovenské zastúpenie nemeckého výrobcu SXT scooters.

Tovar skladom, zasielaný v deň objednávky zo skladov v Nemecku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Turbokartáč (taktéž turbohubice) je příslušenství vysavačů, které slouží k úklidu převážně měkkých podlah, jako jsou koberce nebo kobercové krytiny. Elektrické turbo zabezpečí to, že motor bude dostatočne zásobovaný vzduchom už pri nižších otáčkach. Dôležitou požiadavkou je, aby malo turbo dostatočný prietok. Použil som starý ventilátor dostatočnej veľkosti.


Máš pravdu to naozaj nestoji ani za koment,také sračky ktore tu prezentuješ to sa naozaj neda komentovat,ale ja musím! Takže keby si niečo vedel o autách,tak take bludy ani nemožeš napísat! Takže ja som sa pýtal na názor na elektricke turbo. Keby ta vec fungovala čomu ani ja neverím tak hypoteticky to pri plniacom tlaku. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. V katalogu nemáme podrobnější informace o elektricke turbo. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Bolešov 4ZATVORENÁ až do odvolania.


Nie je možný ani osobný odber objednávky z eshopu.

Expedícia tovaru prostredníctvom kurierov funguje bez obmedzenia. ROHNSON R-0disponuje nastavitelným termostatem, funkcí TURBO (vestavěný ventilátor pro rychlé vyhřátí prostoru) a časovačem – h. Nechybí ani bezpečnostní pojistka proti přehřátí a systém Anti-frost proti zamrznutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky