pondělí 6. února 2017

Na destovou vodu

Na destovou vodu

Nádrže na dešťovou vodu představují samotné srdce každého absorpčního systému. Samonosná kruhová nádrž na dešťovou vodu 6m3. Tato 1 vodotěsná nádrž na dešťovou vodu. Sběr dešťové vody pro účely zalévání zahrad.


Dotace se nebudou vztahovat na sudy a vany na vodu , které má na zahradě téměř každý zahrádkář, dále na chataře a chalupáře. Jak získat dotaci na dešťovou vodu ? Vyplňte již dnes náš dotazník. My Vám uděláme nabídku určenou přímo pro Vás!


VÍCE O DOTAČNÍM PROGRAMU. Veškeré novinky o dotacích najdete na našem. Nádrž na dešťovou vodu představuje řešení pro sběr užitkové vody, kterou následně můžete použít na zalévání zahrady, WC nebo praní.


Hodí se pro rodinné domy i rekreační objekty. Ušetříte až polovinu vody spotřebované v domácnosti i zahradě. Pokud chcete ušetřit peníze za vodu. Dešťovou vodu lze použít na zalévání zahrady, mytí auta, splachování toalet nebo praní prádla.


Nádrže uvedené v této kategorii jsou určené pro podzemní instalaci. Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu.


Na destovou vodu

Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora. Navíc nádrže na dešťovou vodu za trvale nejnižší ceny. Jako první jsou sudy s výpustným kohoutkem, vyrobeny z PP materiálu s katalogovým označení PLA, které jsou dodávány včetně vrchního víka a nenamontovaného výpustného kohoutku.


Plastové sudy na dešťovou vodu nabízíme ve více variantách. Díky těmto dvěma vlastnostem jsou prakticky jediným vhodným řešením do míst s výskytem vysoké hladiny spodní vody bez použití betonování. Je možné využít srážkovou vodu z dalších střech, např.


Na destovou vodu

Tyto plochy se pak zahrnují do výpočtu minimálního objemu akumulační nádrže. V případě doloženého souhlasu vlastníka je možné svést vodu i ze sousední nemovitosti. Kolik toalet musím připojit k systému využívající srážkovou.


Slouží k akumulaci dešťové vody kterou lze poté dále využívat. Je vhodná do míst bez výskytu spodních vod a jílovité půdy. Za vzrůstající poptávkou stojí rostoucí cena pitné vody a dlouhodobá sucha, která mají za následek snižování zásoby spodních vo ale také legislativa.


Na destovou vodu

Odhaduje se, že díky správnému plánování a investicím do dobrého vybavení můžete snížit spotřebu vody z vodovodu až o. Umožňují akumulovat dešťovou vodu spadlou zejména na střechy rodinných domů či jiných obdobných staveb. Při použití vhodné techniky lze následně dešťovou vodu využívat pro zalévání zahrady. Nádoby pro shromažďování dešťové vody využijete zejména v době, kdy déšť nepřichází a půda je suchá. Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace.


Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky