pondělí 6. února 2017

Krková příruba

Krková příruba

ATYPICKÉ dle požadavků a výkresů zákazníka. Vyberte si z naší nabídky krkových přivařovacích přírub. Specializujeme se na výrobu a dodávky přírub a potrubních součástí. Hledáte spolehlivého dodavatele širokého sortimentu hotových přírub, klenutých den, trubkových oblouků, redukcí, t-kusů?


Krková příruba

Zaslepovací, ploché, krkové a další příruby pořídíte nejvýhodněji na topenilevne. Připravili jsme pro vás širokou nabídku přírub a dalšího příslušenství pro přírubové armatury, takže určitě najdete vše, co budete potřebovat. Vážení zákazníci, z provozních důvodů může mít odeslání objednávky zpoždění o 1-dny. Dle uvolnění podmínek vlády ČR budou od 14. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Kromě těchto přírub jsme schopni nabídnout a dodat atypické příruby podle výkresů a požadavků zákazníků, vyráběné kováním. Specifikace přípojky typ – P- krková příruba. Naším základním produktem je příruba vyrobená dle příslušné normy v provedení krková příruba , plochá příruba , zaslepovací příruba , závitová příruba , točivá.


Krková příruba

Topenářské ocelové varné. Tyto příruby jsou určeny pro energetický, chemický, potravinářský průmysl i pro další. Zařízení, které je třeba do potrubí umístit nebo je. Zaslepovací příruby jsou jedním z řady několika druhů přírub v nabídce společnosti ARaPO.


Stejně jako krkové, závitové či další. Krková příruba přivařovací a ostatní výrobky jako dna, přechody, hrdla, návarky, příruby, tvarovky a atypické příruby dodáváme dle přání a výkresů. Skladem cz 1KS , EU 3KS. Cena za MJ, 7Kč bez DPH9Kč vč.


Přivařovací příruby s krkem pro PN – Rozměry Weld- neck fl ange for PN – Dimensions Vorschweißenfl ansche für PN –. Nerezové vrchní kotvení na sloupek zábradlí. Expedujeme nejpozději následující pracovní den. Příruba krková DNPN(37). ARMATURY A POTRUBNÍ DÍLY, s. Vyrábíme a dodáváme příruby: krkové s přivařovacím krkem, ploché, zaslepovací, závitové, točivé, přivařovací kroužky, obruby a příruby atypické dle výkresové dokumentace.


Najširšia ponuka čerpadiel, armatúr, kúrení, vodomerov a plynových regulátorov v Prešove. GENERAL TRADING GATE CZ, s. Kompletní dodávka potrubí a příslušenství. V katalogu nemáme podrobnější informace o priruba krková nerez. Upevnění slopku naražením a lepením. Obchodní kancelář a sklady Ostrava.


Krková příruba

Dodávka přírub na potrubí vhodných do každého prostředí a všemi potřebnými certifikáty. Všetko pre technické inštalácie budov. Priemyselné armatúry, expanzné nádoby, meracia technika pre vodu a plyn. Sháníte nerezové příruby?


Boční, kotevní, kotvící, krkové? Pro trubku nebo pro jekl? Vybírejte z nabídky e-shopu KONDOR, prodejce (nejen) hutních materiálů. Prodej hutního materiálu - Ferostav a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky