středa 15. února 2017

Elektrický fukar

Elektrický fukar

Zberný vak má objem l. Hmotnosť kg a koliečka na hubici umožňujú jednoduchú manipuláciu. Nadchne hlavně tím, že se jedná o multifunkční produkt, nabízející několik vlastností. Sem patří jak vysávání, tak i možnost drcení v poměru 10:1.


Další dobrou funkcí je možnost využití jako fukar. Je pro Vás každoroční uklízení listí z trávníku příliš namáhavé? Pak se Vám jistě hodí fukar neboli zahradní vysavač!


Je to totiž šikovný pomocník nejen při odklízení spadaného listí, ale i při úklidu zbytků posečené trávy, pilin, prachu nebo třeba i čerstvého zimního prašanu. Záhradné vysávače lístia a fúkare na sklade. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov.


HECHT, Einhell, Bosch a ďalších. Teplovzdušné ventilátory. V tomto videu se můžete podívat na FUKAR NA LISTÍ RB24E od firmy HITACHI. Více informací naleznete na stránce.


Jednoduchým přepnutím se vysavač změní na výkonný fukar. Akumulátorový fukar fungující při napětí o V. Určeno pro odfuk listí či nánosů prachu a pilin. Nabíjecí stanice ani akumulátor nejsou součástí balení.


Spolu s jesenným obdobím sa ozýva aj matička príroda, ktorá vždy vie, kedy treba roboty pridať. Tu treba pozberať, tu pokopať, porýľovať, vytrhať či pohrabať. Týmto aktivitám sa v záhrade zrejme nevyhne žiadny záhradkár. Gibbons Fans elektrický fukár na komerčné využívanie a prevádzku zábavných nafukovacích atrakcií má špičkový výkon, nízky odber a spĺňa bezpečnosť pre komerčné využívanie. Homologizovaný elektrický fukár od EU výrobcu určený pre EU trh.


Značka Gibbons Fans je lídrom na svetovom trhu s elektrickými fukármi a. V režimu vysavače je možné vysávat listí a jehličí do l sběrného vaku. Sací turbína je opatřena kovovým nožem, který podrtí listí. Díky tomu je vak plněn efektivně. Kč Hradec nad Moravicí. VW Tiguan - vyduch topeni , fukar Inzerát byl odebran z oblíbených.


Elektrický fukar

Na prodej nový - nevybalený elektrický fukar a vysavač listí Einhell. Pro pohodlnou manipulaci s listím a běžným zahradním odpadem (tráva, menší větvičky). Je vybaven předsekávacím nožem , který nasávané listí podrtí na menší kusy. Elektrický vysavač na listí. Na vás pak zůstává úkol daný pytel jen vysypat na kompost.


Vysavač listí klasicky vysaje do vaku. S vysavačem se nejlépe postaráte o drobné nečistoty a menší hromádky listů. Na vysátí většího objemu listí stroj obvykle nemá dostatečný výkon.


Elektrický fukar

Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky