pondělí 27. února 2017

Kotlina na zabíjačku

Rozvoz Bratislava a okolie ZADARMO. Zariaďujeme veľké kotlíkové akcie, súťaže vo varení gulášu, firemné akcie, menšie rodinné oslavy a podobne! Lehká plechová zabíjačková kotlina umožňuje snadnou manipulaci a údržbu. Součástí kotliny je dělený kouřovod a popelník. Maloobchod a VEľKOOBCHOD Kotlín a kotlíkov na guláš.


Nerezová kotlina s kotlíkom.

Kotlík s trojnožkou Trojnožky na kotlíky. Ponúkame vám kotliny na šej výroby,v troch velkostiach. Povrchova úprava je žiaruvzdornou farbou (do 600°C). Kotliny sú hrubostenné 5mm. Metrový oddelitelný komín(súčasť balenia) pre efektívnejšie odvádzanie dymu.


Dvierka majú dve polohy. Kotlové súpravy na zabíjačku , kotlíkové súpravy na zabíjačku za nízku cenu! Zabijačkový kotlový set obsahuje: 1L kotol , kovovú kotlinu, varechu, pokrievku.


Stojany na kotlíky, pavice na grilovanie, pokrievky na kotlíky, horáky.

Veľké kotle na zabíjačku , kotlíky s pokrievkou. Kotlíkové súpravy, kotlinové zabíjačkové kotle a sety. Lacné gulášové kotlíky a kotliny. Veĺké kotlíky na veľké akcie.


Najlacnejšie kotle na zabíjačku a na guláš. Zabíjačka v zimnom období. V našom shope kúpite najlacnejší smaltovaný kotol s pokrievkou na zabíjačku , nerezový kotol s pokrievkou na zabíjačku ale aj na guláš.


Smaltované kotle a nerezové kotle na zabíjačku a na guláš. Kotle na zabíjačku kúpite iba u nás. Obmedzenie je iba pri osobnom odbere ! Kvôli tej pliage COVID-je zakázaný osobný odber. Nám to nevadí, my ho porazíme :-)! Varenie gulášu bude určite jednoduchšie a pohodlnejšie s týmito šikovnými pomocníkmi.


Parák pod kotol s priemerom cm. Tento parák je vhodný na - 1litrový kotol na zabíjačku. Vynikajúco poslúži aj na paella panvice s priemerom cm. Kovová kotlina (parák) je ošetrená čiernou základnou farbou.


Táto farba chráni kotlinu pri dlhšom skladovaní a prenose.

Koření, které na zabíjačce nemůže chybět. V ybrali jsme pro vás koření, které řezník používá při domácí porážce. Základem každé zabíjačky je pořádná polévka, jitrnice, jelítka, prejt světlý a tmavý, tlačenka, zabíjačkový guláš a samozřejmě čerstvé škvarky a sádlo. Vhodná na záhradnú oslavu, prípadne zabíjačku. Vážení zákazníci, z dôvodu výskytu koronavírusu na Slovensku vás prosíme, aby ste pri platbách za objednávky uprednostnili platbu prevodom.


Nabízím k prodeji velice málo používanou šamotovou kotlinu včetně smaltovaného kotle a dř. Rôzne veľkosti kotlín, vyberte si parák, kotlinu za skvelú cenu s darčekom navyše. Liatinový plynový horák (varič) kW Celoliatinový veľkokapacitný horák (varič) na propán-bután s plynulou reguláciou výkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky