pátek 3. února 2017

Infračervený zářič do koupelny

A právě tyto výhody vám může přinést infrazářič do koupelny. Kdy se infrazářič do koupelny skutečně hodí? Máte malé děti, chladný dům, nebo jste jen zkrátka tak zimomřiví, že vám sprchování v místnosti, kde není opravdu pořádné teplo, nedělá dobře?


Pak je infrazářič do koupelny stvořen právě pro vás. Elektrické infrazářiče pro koupelny.

Rozdíl mezi infrapanely a infrazářiči do koupelny. Zeptejte se profesionálů! Praktické jsou elektrické panelové infrazářiče s podstavcem, s možností naklápění a otáčení dle potřeby. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. PAT 8A je malý infračervený ohřívač, který má z vrchu rukojeť a spodní základna je skládatelná, což umožňuje snadný přesun z místa na místo.


Obsahuje dvě křemennénbsp;žárovky se dvěma výkonnostními stupni do 8W.

Jednotka je chráněna bezpečnostním spínačem proti pádu, který ji hned automaticky vypne. Infrazářič do koupelny. Tento způsob vytápní je velmi efektivní, protože nedochází k tepelným ztrátám.


Jedná se o tiché zařízení, které ma navíc pozitivní vliv na lidské. Mohou být instalovány na místech, jak. Konzola, na níž je upevněn umožňuje 90° nastavení sklonu směrem nahoru a dolů.


Minimální výška upevnění zářiče na stěnu by měla být alespoň metru od země. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Nevkládejte předměty do přístroje. Spotřebič se musí používat pouze pro účely, pro něž je vyroben, tj. Jakékoli jiné použití se považuje za nevhodné a tedy nebezpečné.


Výrobce není odpovědný za škody způsobené nesprávným použitím tohoto zařízení. El zaric do koupelny produkt. Topení do koupelny se nastavitelnými stupni vyhřívání.

Díky třídě ochrany IPje zařízení vhodné i pro vlhké místnosti. Díky nastavitelnému háku ho lze rychle a jednoduše připevnit na zeď. Thermic je halogenový zářič ze skupiny topidel někdy také nazývaných infrazářiče nebo quartzové zářiče.


Topidla tohoto typu jsou určena pro vytápění chladných zón. Typickým příkladem použití jsou nejrůznější venkovní aplikace v gastro odvětvích, na terasách, zimních zahradách, v chladných koupelnách, skladech, kostelech, na místech pro kuřáky, apod. Slouží-li topidlo jako doplňkový zdroj při požadavku na okamžité zvýšení tepelného komfortu, je v takovém případě vhodné umístit jej tak, aby sálavý tok směřoval do místa, kde se osoba vyžadující zvýšený komfort nejvíce vyskytuje.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Porovnání cen infracervene topeni na stenu do koupelny , srovnání cen infracervene topeni na stenu do koupelny na portálu HLEDEJCENY.


V kategorii infrapanely (sálavé panely) naleznete nejrůznější typy infrapanelů lišících se designem, materiálem, způsobem montáže a druhem použití. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Argo Home, ELÍZ, GFerrari a dalších. Prostor se rychle ohřeje, bez průvanu a bez hlasitých zvuků způsobených prouděním vzduchu.


Tepelný plynový zářič s reflektorem o cm. Výška topidla až 2cm. Pro bezproblémový zážeh je zde piezo zapalování. Technologie Smart-Tech s výkonem kW snižuje množství spotřebovaného plynu o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky