středa 14. února 2018

Dělené klimatizace

Všestranné dělené jednotky AYRTON nabízí cenově dostupné řešení pro Váš domov. V režimu chlazení i topení pročistí pomocí Catechin a Active carbon filtru vzduch v místnosti a společně s funkcí SLEEP Vám zajistí příjemné usínání v každém ročním období. Oproti mobilním klimatizacím má systém dělené klimatizace velkou výhodu v nízké hlučnosti v klimatizované místnosti, a to díky vnější jednotce. Vnitřní jednotky systému split jsou v nástěnném, parapetním, podstropním, kazetovém, kanálovém nebo sloupovém provedení. Sestává z nástěnné vnitřní jednotky propojené k venkovní jednotce.


Dělené klimatizace

Jednoduchý a nenápadný vzhled se hodí do každé místnosti. Zajišťujeme dodávky a montáže vzduchotechniky a klimatizace včetně záručního a pozáručního servisu. Dá se brát jako rozšíření dělené klimatizace. Jedna venkovní jednotka multi-split klimatizace je schopná pracovat až se čtyřmi jednotkami vnitřními.


Nemusíte tak složitě montovat vnitřní i venkovní jednotku pro každou místnost, zvládne jich několik najednou. Hlavní výhodou je nejen snadnější instalace oproti. Někdy se proto nazývají také dělené (split). Přinášíme vám pohodu do života.


U dělené klimatizace je nutný pro průchod potrubí lehký stavební zásah, ale po zaizolování vedení jsou minimalizovány tepelné ztráty. Upozornění: Váha venkovní jednotky je cca 30kg, proto je třeba předem zvážit vhodné upevnění. Do bytů, rodinných domů, na chaty a chalupy se nejčastěji používají dělené splitové, nebo multisplitové klimatizace , dále také mobilní klimatizace , které však jako levnější alternativa s sebou nesou, oproti klasickým pevným jednotkám, některé nevýhody. Je jednou z nejůčinnějších, nejtišších, nejkomfortnějších a dnes jednoznačně nejobvyklejší varianta klimatizace.


Nástěnné jednotky se uplatní v. Jedná se o anglický výraz dělené klimatizační jednotky. SPLIT se skládá z vnitřní a venkovní klimatizační jednotky, které jsou mezi sebou spojeny technologickým vedením (vnější a vnitřní jednotka jsou propojeny potrubím chladiva včetně kaučukové izolace a komunikačním kabelem). Klimatizační jednotka SPLIT. Pro udržení stálé teploty jsou nejvhodnější tyto dělené klimatizace s pevnou instalací. Dělená kazetová klimatizace.


Dělené klimatizace

Hodí se tak do bytu, do. Jsou propojeny systémem tepelně izolovaného potrubí pro chladící médium a odvod kondenzátu a povelovým elektrickým kabelem - to vše v liště 7x4cm nebo pod omítkou. Pořízení klimatizace je ideálním řešením, jak udržet optimální teplotu po celý rok a tím i váš komfort bydlení.


Moderní klimatizace umí topit nebo chladit bez ohledu na to jaké je venku počasí. Naše jednotky jsou již vybaveny chladivem R3 kde je kladen důraz na ekologii a samozřejmostí je i vyšší efektivita. U klimatizace je důležité mít ji nastavenou na rozumnou teplotu a nedýchat vzduch přímo vycházející z jednotky, ale až naředěný s okolním vzduchem.


Dále je důležité dodržovat údržbu čištění filtrů, cca po každých 500. Protože ale každý filtr omezuje průtok vzduchu, platí bezezbytku, že skutečná čistota je vykoupena vyšší hlučností klimatizace a menší účinností chlazení. Příslušenství ke klimatizacím. Zobrazit filtr V nabídce je produkt ů. Splitové ( dělené) klimatizace. Instalaci dělené klimatizace svěříme odborné firmě, abychom si ušetřili případné problémy s nesprávným zapojením či reklamací, jejíž součástí je potvrzení o odborném zapojení přístroje.


Kromě ceny a parametrů klimatizace bychom se měli zajímat o zajištění servisu. Kompresor je tak mimo obytnou místnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky