středa 15. února 2017

Destilační kotle

Jednoplášťové destilační kotle Nejčastěji používaný a nejpopulárnější systém destilace alkoholu. Destilační kotle vyrábíme na vybírání,výklopné nebo s výpustným ventilem 3. Destilační zařízení se skládá z měděného kotle , ve kterém se pomocí tepla alkohol odpařuje do chladící nádoby, ve které se alkohol kondezuje, a ve spojovacím potrubím, které spojuje oba přístroje. Všechny části destilačního zeřízení, které při postupu destilace mají kontakt s alkoholickým destilátem, jsou.


Instalace destilačních krasavic od Kovodělu Janča do našeho nového ovocného lihovaru na Radlíku.

Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem destilačních technologií všech typů a velikostí, s kotli o objemech od litrů až po velké instalace o objemech 3litrů a více. Opláštění kotle je celo nerezové (nádrž i topeniště) s výpustným ventilem. Tato varianta není příliš častá, ale s výhodou se používá v případech, kdy nemá zákazník v pracovních prostorách dostatečně vysoký. Dvouplášťové destilační kotle Méně používaný, na pořízení nákladnější, systém destilace alkoholu.


Technologie dvouplášťových kotlů výrazně zlepšuje možnost kontroly průběhu destilace, protože k ohřevu kvasu dochází nepřímotopně přes vodní nebo olejovou lázeň, která je v meziplášti. We are producer of distilling technologies in a very wide range of product assortment and its sizes with capacity from litres up to 3litres and more. Stěny byly použity ze starého kotle , jen vyčištěny a překuty.

Dno bylo nově vyhamrováno a také zhotoveno nové uchycení míchadla. Vše provedla firma Hradecký Pacov. Po letech máme zcela nový kotel a těšíme se na lepší konfort.


Dodáváme pálenice a ovocné lihovary se surovinovým kotlem o objemu 15 3a 6l! Nabízíme destilační přístroj s rektifikační kolonou (KPD). Vlastní certifikát státní zkušebny TÜV CZ, splňuje veškeré evropské normy a může být provozována ve všech členských státech EU. Kovodel Janča betéti társaság weboldalain.


Destilační přístroj se skládá změděného kotlu, vkterém pomocí tepla se alkohol odpařuje, chladící nádoby, v které se alkohol kondezuje a spojovací potrubí, které spojuje oba přístroje. Měd v postupu destilace váže resp. Srdcem celého lihovaru je pálenice, ve které jsou čtyři destilační kolony, každá o objemu 3litrů. Naši lihovarnickou kariéru jsme začali s jedním kotlem z Destily Brno. Kolona není na obrázku.


Možné použití - pálení kořalky,zabíjačka,vyvařování trofejí a pod. Kotel je zahříván parou v duplikátoru, páry odcházejí z kotle potrubím do výměníku tepla, kde kondenzují. Vzniklý destilát se odvádí do předlohy.

Velikost, ohřev, případné míchání, nebo dvouplášťový typ záleží na dohodě se zákazníkem. Kondenzační kotel a spolupracující systémy. Foglalkozunk a desztilláló berendezések gyártásával forgalmazásával, a desztilláló technnológia minden tipusával és nagyságával. Pokud zabezpečíme ve spolupráci s vytápěcím systémem co nejnižší teplotu otopné a vratné vody, zařízení získá ze. Jednoplášťový destilační kotel na vybírání nebo výklopný, kotel je vyroben z měděného plechu tl.


Standardní chladič vyrábíme z měděné spirály v pozinkované nádobě o objemu 1L. Topeniště ocelové nebo nerezové. Kotle jsou standardně na ruční míchání.


Pozostáva z prietokového chladiča a odkaľovača na metylalkohol. Zohrievanie na týchto strojoch môže byť na tuhé palivo alebo plynový horák. Výhodou týchto prístrojov je, že sa nemusí surovina miešať a tak nedôjde k jeho pripáleniu. Klasické kotle pracujú na princípe dvoch vypálení.


Prvý destilát sa nazýva lutr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky