středa 22. února 2017

Elektro praha 7

Podniká na živnostenský list a samozřejmě splňuje veškeré zákonné podmínky pro podnikatelskou činnost. Půjčovna elektrokol Kolo4u na Praze nabízí krátkodobé i dlouhodobé výpůjčky elektrokol vč. Poskytujeme veškeré elektrikářské služby – od realizací a oprav elektroinstalací v bytech a domech, přes provádění elektro revizí, instalací osvětlovacích systémů, montáže hromosvodů, až po drobné opravy na elektrických zařízení a vedení. Naše společnost elektro holešovice, si zakládá na velmi osobním a profesionálním přístupu k našim zákazníkům. Otevírací doba: Po - Čt -hod.


Vlivem vyhlášení omezení pohybu obyvatel je nákup v naší prodejně umožněn pouze skrze nákupní okénko.

Stejným způsobem fungujeme jako výdejní místo společnosti Zásilkovna a e-shopu Drobné- elektro. Patříme mezi pět nejvýznamnějších firem v tomto oboru a zaměstnáváme více než 3zaměstnanců na pobočkách v ČR, z nichž některé disponují rozsáhlými showroomy svítidel, světelných zdrojů, vypínačů, zásuvek a. Vyberte si z 1firem a institucí na idatabaze. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Alza.


Do červených kontejnerů firmy Asekol patří baterie a drobná elektrozařízení jako jsou např. Karlovarský kraj Karlovy Vary. Praha Praha Zličín - Metropole. Společnost EURONICS provozuje síť elektro prodejen na území České republiky.


Největší prodejce Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Naše firma se zabývá elektomontážemi, nabízíme kompletní služby od návštěvy u zákazníka až po předání revizní zprávy.


ELEKTRO LETNÁ Milady Horákové 49. Před výdejním místem lze na minutku zastavit. Vítejte na stránkách společnosti CEHA KDC elektro k. Pokud zjistíte ve vašem rozvodu některé z níže zmíněných chyb, neztrácejte čas a okamžitě nás volejte. Provádíme opravy elektroinstalací, dále nové elektroinstalace bytů, domů a kanceláří. Sídlíme nedaleko Výstaviště.


PARKOVÁNÍ pro zákazníky zdarma. Spustili jsme nový ESHOP. Za nákup Eaton pivo v plechu. Kudy k nám Výdejní místo Mall. Využijte hodinové parkování zdarma, 1m od prodejny v areálu Pražské tržnice.


E MHD Na zastávce Vltavská nasedněte na libovolnou tramvaj ve směru Pražská tržnice. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Seznam firem cz z celé ČR s nahlížením do obchodního rejstříku, živnostenského rejstříku. Vložte zdarma firmu do katalogu Megafirem. Zabýváme se prodejem domácích spotřebičů drobné elektrotechniky, černé a bílé techniky a elektroinstalačních materiálů. Elektro Holešovice - LUBICON s. Doprava na kole: Nové sídlo ekolo. Na kole jsme vzdáleni pouze km od centra - Václavského náměstí a budete u nás za méně než minut.


Naplánujte si vaši cestu na serveru Prahou na kole.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky