čtvrtek 16. února 2017

Prodám ventilátor

Dům a zahrada - Prodam ventilator bazar. Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Technická data: -pracovní šíře 200mm -motor 3kW -mechanická oscilace brusného pásu -integrovaný ventilátor -přední i zadní stůl výškově stavitelný -integrovaný dvouválcový podavač s plynulou regulací rychlosti posuvu -ve velmi.

Výměník tepla s vysokou účinností Hořáková komora žáruvzdorná do 850°C. Radiální ventilátor pro vysoký tlak a vzduchový výkon. Teplota na výstupu cca - 80°.


DÍLY NA ŠKODA OCTAVIA II LK 1. Opel Antara řídící jednotka ventil. Inzerát byl odebran z oblíbených. Krbový ventilátor VENTS KAM 1mm za 3. Filtr pro krbový ventilátor za 1.

Nepoužitý, nerozbalený. Atyp vyrobený na zakázku, bohužel špatně změřeno, takže se nám nevešel kam měl. Vše vyčištěno, přepastováno.


Tichý a umí krásnou diskotéku - odtahový ventilátor a LED na předním panelu jsou synchronizované. Ostatní - Prodam ventilator bazar. Lehce hlučnější ventilátor (stačí vyčistit). Prodám malý stolní ventilátor. Velmi dobrý stav, ventilátor s motorem je prichycen k dřevěnému rámu, který je na spodní straně opatřen silentbloky.


Velkou výhodou je ochrana proti zamrznutí (pokud poklese teplota pod 4°C). Stav nového, použitý 3x. Možné po dohodě zaslat na dobírk. Služby - Prodam ventilator inzerce.


Netuším, o jaký typ ventilátoru se jedná. Cena dohodou, chci se toho zbavit. Ventilátor má 1otáček za minutu a průmě. Projděte si inzeráty prodam ventilator na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Fotku štítku z motoru mohu poslat.

Jednou použito plně funkční! Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Tento model je možné připevnit na stěnu nebo na strop. Kč Iveco Stralis - ventilátor Stralis - ventilátor 01.


Nabízíme k prodeji nákladní vozidlo Ivec. Neaktivní - expirovaný inzerát. Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla prodloužena.


Rozprodám stroje a skladové zásoby NZ. Sklad zásob nadbytečných nadbytkových nadbytných nadlimitních nadlimitových nadnormativních nadměrných nadmírových nadstavových nadpočetných nadzásobových nadzásobních nahromaděných nashromážděných enzetových nepotřebných neupotřebených neupotřebitelných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky