čtvrtek 2. února 2017

Chladič klimatizace octavia 2

This feature is not available right now. Please try again later. TDi, 125kw, diesel Kód motoru: BMN, CEGA Rozměry: 580x390x17. Rádi bychom Vás informovali , že naše firma, při zachování všech nezbytných hygienických opatřeních pracuje ve standartním pracovním režimu.


Objednávky jsou zpracovávané a odesílané obratem. Rozvoz zboží pro prodejny, autoservisy je nyní pozastaven !

Zároveň upozorňujeme na skutečnost že, jak Zásilkovna, tak i přepravní služba GEIS nepříjmá nyní platbu v. Chladič klimatizace Škoda Octavia II (1Z 1Z5) - MAGNETI MARELLI. Výrobce: MAGNETI MARELLI. Vybírat můžete z kondenzátorů, chladičů klimatizací, senzorů tlaků, kompresorů a dalšího příslušenství.


Náš e-shop eviduje až desítky tisíc položek skladem. Využijte naší nabídky a zařaďte se mezi naše. Odběr možný na adrese Velešínská 65 Praha nebo je možné poslat.


Kč s DPH nabízíme slevu na příští nákup.

Slevu obdržíte v podobě kódu, který vepíšete do formuláře objednávky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Chladiče klimatizace E-shop funguje standardně, možnost zasílání na dobírku je kvůli ochraně řidičů dočasně zrušena. Platba zboží je možná pouze převodem. Koupit za nejlepší ceny Chladic vody pro SKODA Octavia II Combi (1Z5) 2. CHLADIČ KLIMATIZACE octavia. KOMPRESOR KLIMATIZACE octavia - VALEO original. Hledat ve zboží Hledat v článcích.


Přihlášení Nová registrace. K0_820_411_E) děkujeme. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Prodám chladič klimatizace na Superb II nebo Octavia II, po výměně za nový mám stále únik chladiva, bohužel je to výměníkem v přístrojové desce - zbytečná výměna. Tento chladič je OK, zavíčkovaný a po natlakování nikde neuchází.


Záruka vrácení peněz na vyzkoušení. ModelVýkonRok výroby SKODA OCTAVIA (1U2) 1. Návod: Únik chladiva pod bílou zátkou Octavia Svařování se na chladiči nedoporučuje, hany zkusil lepení, za zkoušku nic nedáte a zdá se, že to udrží a bude to těsnit.

Stal jsem se také členem ,,klubu úniku chladiva klimatizace pod bílou zátkou na chladiči,,. Naše autodíly patří mezi nejlevnější na internetu, ceny často jako u použitých dílů. Sháníte klimatizaci na Škoda Octavia ? Klimatizace , Climatronic na Škoda Octavia za nejlepší cenu.


Na úvodní stránku Škodashop. Podmínky ochrany osobn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky