pondělí 20. února 2017

Ventilační mřížka s klapkou

Ventilační mřížka s klapkou

Větrací mřížka nerez s klapkou 1mm MVM102VN. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Mřížky větrací s klapkou najdou využítí tam, kde je potřeba pouze jednostranné větrání.


Ventilační mřížka s klapkou

Plastová větrací a ventilační mřížka s klapkou najde využítí tam, kde je potřeba pouze jednostranné větrání. Mřížky z nerezu, plastové, kulaté, hranaté, se stříškou, dveřní, vše skladem prodejny Praha Libeň a Žižkov. Mřížka pro ukončení kruhového plastového potrubí 1mm s klapkou je vyrobena z kvalitního plastu ABS v bílé barvě. Slouží k estetickému zakončení ventilačního vedení.


Mřížka ukončovací s klapkou je jako součást plastového systému určena pro dopravu čistého vzduchu bez abraziv a chemikálií o maximální teplotě 40°C. Automatický, v závislosti na venkovní teplotě regulující plastové klapky pro přívod vzduchu. Termostatický regulační systém, slouží v systémech přirozené nebo mechanické ventilace pro přívod vzduchu. Plastová ventilační mřížka s pevnými skloněnými žaluziemi NHN 500x4- otvor 503x3mm. Mřížka je vyrobena z kvalitního plastu s příměsí ABS, který je více odolný vůči vnějším vlivům (nežloutne na slunci) a výkyvům.


Ventilační mřížka s klapkou

Kovová větrací a ventilační mřížka s klapkou najde využítí tam, kde je potřeba pouze jednostranné větrání. OBI Odvětrávací kryt systém 1bílý. Speciálně konstruovaná pro větrání , gumové těsnění i pod zpětnou klapkou. Nerezová ventilační a větrací mřížka s klapkou USUA-1nerez.


Mřížka se používá pro odvod vzduchu z digestoří, odsavačů. Ventilační mřížka nerez 1mm MVM102VN s. Kompatibilní se vzduchovody rozměru d 1mm. Součástí montážní šrouby a gumové těsnění pod mřížku. Posuvné větrání s krycím rámem Renson – Typ Technické údaje – 441.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Mřížka je vybavena zpětnou klapkou , která zabrání vniknutí nežádoucích pachů nebo studeného vzduchu z okolí do potrubí. Mřížku můžete zakoupit v různých barevných provedeních (bílá, hnědá, béžová a cihlová). KRUHOVÉ VENTILAČNÍ MŘÍŽKY S PŘÍRUBOU A SÍŤKOU.


Lakovaná krbová mřížka s rámečkem a síťovinou uzaviratelná 170x4grafit. Bílá větrací čtyřhranná ventilační mřížka , bez síťky proti hmyzu, s přírubou pro montáž do kruhového potrubí a samotížnou gravitační žaluzií, kvalitní ABS plast. Vnější rozměr mřížky 154x154.


Díky širokému výběru barev lze ventilační mřížky použít do všech interiérů. Pro univerzální použití nabízíme anemostaty, které jsou vhodné pro odvod vzduchu z kancelářích, obytných domů, dílen, ventilačních zařízení atd. Hranaté plastové mřížky s klapkou k plochému potrubí - Vzduchové clony Vzduchovody Vzduchotenika z plastu - MULTI-PLAST Vytápěcí jednotky Digestoře Přívodní a větrací jednotky (kompaktní jednotky) Distribuční elementy Příslušenství - ED Flex, ED Plano Ohebné hadice, tvarovky Potrubní elementy Regulátory a přepínače otáček Rekuperační jednotky a rekuperátory. HRANATÉ PLASTOVÉ MŘÍŽKY S KLAPKOU K PLOCHÉMU POTRUBÍ 60. Nabídka plastových a nerezových větracích mřižek, dveřních mřížek, talířových regulačních ventilů, potrubních ventilačních systémů z plastu a hliníku, ventilátory, vanová dvířka.


Vše od značkových výrobců: Alca plast, Dospel, Haco, Slovplast Myjava. Pro přímé připojení k pozinkované čtyřhranné trubce 2x mm. S vnitřní zpětnou klapkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky