úterý 28. února 2017

Spojková kapalina

KTM má tohle konstruované. Zdravím, včera mi přestalo řadit auto. Přičítám to na vrub téhle prázdné nádobce (viz. obrázek) ve které je, si myslím, spojková kapalina.


Hondy lebo do najblizsej to mam skoro 100km tak by som radsej nejaku alternativu kde to. RSV - vyměnil jsem všechny kapaliny, spojková byla nějaká zakalená, tak jsem to vzal z gruntu a vyměnil jsem i brzdovky (stejně jsem měnil desky).

Jenomže po nějakých ani ne 200km je spojková kapalina zase tmavá - taková šedo-černá. Spojka funguje zdá se normálně, nicméně mám z toho. Je to přesně jak píše Wing.


Kapalina v ovládání spojky je doživotní. Na dolívání nemá smysl ji mít doma - jestliže je potřeba dolít, tak už je někde problém a stejně bude následovat oprava, tak to člověk koupí zároveň s ostatními díly - jinak ti může doma bez užitku ležet třeba let. Spojková sada hdi Peugeot Citroen zánovní Prodám kompletní spojkovou sadu Na Peugeot a Citroen hdi 80KW. Máme jak dvouhmotnostní originální sadu, tak jednohmotnostní s pevným setrvačníkem, která je prakticky bezporuchová.


Spojkové sady jsou ve velmi dobrém stavu s malým nájezdem a se zárukou měsíce.

Když vaří voda, uvolňuje se z ní pára. Brzdová kapalina je hygroskopická - vstřebává vodu. Pára (vzduch) je stlačitelná. Tím dochází k častému nebo úplnému propadnutí brzdového pedálu a poklesu nebo úplné ztrátě brzdného účinku.


Minimální mokrý bod varu zdravé kapaliny je 150C. Suchý bod varu (nová kapalina ) je od 230C do 330C. Vybírejte si Brzdové kapaliny podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Petro-Canada, MPM), plastických maziv a přísad (BG Products) nejen pro motorová vozidla, ale i pro použití v zemědělství a průmyslu. V našem e-shopu si vyberete ten správný.


Nevíte si rady, poradíme. Hydraulická kapalina spojky je minerální spojková kapalina. Chrání proti opotřebení a oxidaci. K produktu zatím nikdo r. Jak kupovat ojetou motorku Nr. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pre všetky typy hydraulických bŕzd a spojok, vyžadujúcich syntetickú kvapalinu bez silikónu. Voda má bod varu při 100C. Kvalitní kapalina do ostřikovace pro čištení čelního skla, světel a oken.


Nový motorový olej, nový vzduchový filtr, nová brzdová a spojková kapalina , nová chladící kapalina. Goldwing je kompletně připraven na sezónu! Stav pneumatik - zadní , přední.


Výbava - vyhřívaní sedadla a gripů, ABS. Výměna spojkového ložiska - Opel Vivaro r. Renault Trafic) Závada: Propadává se spojkový pedál, ubývá brzdová kapalina. Ze spoje mezi motorem a převodovkou vykapáva brzdová kapalina.


Pro tazatele,to nemusí být velký únik,to může prolínat jenom když šlápneš na brzdu a ani to nemusí přímo kapat,chce to projít všechno kde je brzdová kapalina ,někde to bude vlhký. Vhodná pro závodní brzdové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky