středa 15. února 2017

Kotel na pelety se zásobníkem

Prodávají se i automatické kotle na dřevo, ale ty mají samostatný hořák a ruční přikládání. Cena automatického kotle na tuhá paliva. Automatický kotel se zásobníkem se v nejlevnějším provedení prodává za cenu kolem tisíc korun. Kvalitnější modely pořídíte za tisíc korun.


Výkon si kotel reguluje sám a to např. Je jednoduchý na provoz a údržbu.

Přikládat se chodí mezi 2-dni. Máme i super kotle se samočištěním a samozapalováním (Pellet). Předností je objemný zásobník paliva, který vydrží někdy i několik dnů. Patří do skupiny ekologických variant, což dle EN 303-potvrzuje zařazení do emisní třídy 4. Mohlo by vás zajímat: Dřevěné pelety : Kdy se s nimi vyplatí topit?


Menší kotel na pelety – COMPACT. Výkonný automatický teplovodní kotel na pelety je vhodný do menších prostorů a nevyžaduje tak žádnou samostatnou místnost nebo kotelnu. Provoz je značně automatizovaný a vyžaduje občasnou obsluhu a zásah pro doplnění paliva a čištění.

Oblíbeným typem zdroje vytápění je kotel na pelety nebo kombinovaný kotel na dřevo a pelety. Současný trend ve spalování pelet a biomasy je jasný – poskytnout uživateli maximální komfort, tj. Někdy se setkáváme s obavami zákazníků, že nebudou.


Kotel DCxxSP se standardním zásobníkem na pelety 5l Kotel s kompaktním zásobníkem AZPD a pneumatickou dopravou APS250S. DOPORUČENÉ ZAPOJENÍ S LADDOMATEM A VYROVNÁVACÍ (AKUMULAČNÍ) NÁDRŽÍ. Doporučeným zapojením je zapojení kotle s Laddomatem nebo termoregulačním ventilem s vyrovnávací nádrží o objemu 5až.


Kotel D20P Ekologické a plně automatické kotle na pelety ATMOS. Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle , podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety , který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku odebírá pelety ze zásobníku. Tento automatický kotel na pelety je osazen moderním hořákem s automatickým zapalováním a vyhasínáním. Nejnovějšími kotly, jsou zplynovací kotle na dřevo DELTA S. Jak výkonný kotel bude potřeba, záleží především na typu budovy.


U novostavby se zeptejte svého projektanta, u starších budov vycházejte z výkonu původního kotle. Obvykle bude stačit 15–kW, ale kotle na pelety s přehledem zvládnou i větší budovy. Bez nutnosti doplňování paliva vydrží zásobník v zimě až dny.


Automatické kotle na uhlí a pelety H8-AP Automatické kotle se zásobníkem nové řady H8-AP jsou symbo. Objevte způsob, jak si usnadnit vytápění domu. Pořiďte si automatický kotel na pelety se zabudovaným hořákem.

Ten využívá šnekového dopravníku, který sám odebírá pelety ze zásobníku. Po pokynu ke startu dopravník nasype pelety do hubice hořáku a zapálí si je žhavící spirálou. Pro spalování pelet se vyrábějí jak automatické kotle pro celosezónní provoz, tak krbová kamna se zásobníkem.


Svěříte mu vytápění na mnoho let, a tak s výběrem nového kotle na pelety nespěchejte, udělejte si dobrý přehled a nechejte si poradit. Připravili jsme pro vás širokou nabídku automatických kotlů se zásobníkem na dřevěné pelety. Ať už sháníte menší kotel , který je vhodný pro byty s malými energetickými ztrátami, nebo potřebujete vybavit o hodně rozlehlejší prostory, naše kotle jsou tu pro Vás.


Kotle na dřevo a štěpku se zásobníkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky