úterý 2. srpna 2016

Viadrus automaticke kotle

Tradičním materiálem pro výrobu výměníků kotlů na tuhá paliva značky VIADRUS je šedá litina. Výměník kotle VIADRUS Avznikl na základě typu Hercules Ua garantuje tak jeho vysokou trvanlivost a bezchybný provoz. Kotel je v ČR zařazen do kotlíkových dotací.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Video z průběhu doplňování uhlí do automatického kotel, včetně výkladu, čištění a vyčištění popelníku. Je to Viadrus Udoplněný automatikou. Automatický kotel na tuhá paliva VIADRUS A0C-LP.


Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes internet. Vaším jediným úkolem tak zůstává nezapomenout včas dosypat uhlí nebo pelety. V naší nabídce najdete například i teplovodní kotle na pevná paliva nebo automatické kotle na uhlí.


Hluk, neboli akustický výkon, se udává u plynových a elektrických kotlů. Kotle na tuhá paliva tuto část ve štítku nemají. Výkon kotle je dalším ze zásadních parametrů.

Jeho hodnoty jsou ale velice individuální. Každá nemovitost vyžaduje jinak výkonný kotel, který by optimálně vytopil všechny. Jaké jsou nejprodávanější? Mezi nejprodávanější automatické kotle patří výrobky značky Viadrus. Chcete-li blíže poradit k výběru.


Oblíbené jsou i kombinované kotle , které umožňují využití více druhů paliva, jako uhlí-dřevo, pelety-dřevo či uhlí-pelety. Najdete zde kotle o celkovém výkonu do kW, ale také s výkonem nad kW. Ať už si vyberete jakékoliv zařízení, vedle rozhodně nešlápnete s kotli na pevná paliva tradiční české značky Atmos. Jedná se o oceloplechový kotel na hnědé uhlí a dřevěné pelety s automatickým podavačem paliva.


Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a na automatické kotle. Vybírejte si Kotle podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Kotle Dakon zaručují bezpečný provoz, dlouhou životnost a šetrnost k životnímu prostředí. V nabídce naleznete také kotle na tuhá paliva a elektrokotle.


Prodejem systémů ústředního topení a poradenství v tyto oblasti se zábyvá sklad PROSAT se sídlištěm v Krzyżanowicach. Plný sortiment systémů ústředního topení ( mezi jinými: kotle na touhá paliva,sluneční kolektory, výměníki tepla, podlahové topení) je možnost prohlednout si a objednat v internetovém obchodě kotly. Některé kotle se navíc umějí samy zapalovat i zhasínat.


Díky tomu dosáhnete ještě samostatnějšího provozu.

Na trhu jsou i modely s dvojím roštem, které umožňují příležitostné spalování kusového dřeva. AUTOMATICKÉ KOTLE VIADRUS. Aktuálním trendem v této oblasti vytápění jsou automatické kotle na zrnitá tuhá paliva, zejména uhlí a dřevní pelety. VIADRUS v tomto segmentu nabízí několik typů, které vycházejí vstříc požadavkům náročných uživatelů. Samozřejmostí je litinový výměník s vysokou životností a. Kondenzační kotle Viadrus.


Nástěnné konvenční plynové kotle Viadrus. Představil mnoho novinek. Mimo jiné kondenzační kotle s novou špičkovou řídící jednotkou Siemens LMUa kotle na tuhá paliva - jak klasiku v podobě Herkulesů U24.


Teplovodní kotel je vybaven takzvanou dochlazovací smyčkou, tedy ochranou proti přetopení. Hydraulická ztráta kotle činí mbar, zkušební přetlak vody bary. Vlastníte starší plechový nebo litinový kotel Viadrus apod.


Přestavba kotle Viadrus na automat. A nechcete už chodit do kotelny krát a vicekrát denně? Budete mít stejný komfort a úspory jako u automatického kotle. Od těch nejmenších, které jsou vhodné pro vytápění bytů, s náročností na výkon kW, po ty největší, které zvládnou vytopit i větší objekty, s tepelným výkonem do kW.


Máte zájem o kotlíkovou dotaci? Potřebujete servis nebo revizi kotle ? Napište nám Váš dotaz, nebo si přímo objednejte naše služby. Ano, mám zájem a chci vědět více. Největší nabídka kotlu v ČR za skvělé ceny!


Tradiční kotle na tuhá paliva se uplatní především tam, kde jsou požadovány nízké pořizovací i provozní náklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky