čtvrtek 25. srpna 2016

Propan butan lahev 10kg cena

JEN OSOBNÍ ODBĚR kg bombu nelze zasílat přepravní službou ! Zakoupit ji tedy mohou pouze zákazníci, kteří si zboží vyzvednou osobně nebo využijí naší vlastní dopravy. Propan je nasycený uhlovodík, třetí člen homologické řady alkanů. Za normálních podmínek jde o bezbarvý hořlavý plyn bez zápachu, výrazně těžší (55krát) než vzduch, dá se však snadno zkapalnit a udržet v kapalném stavu již nepříliš vysokým tlakem. LÁHEV PROPAN BUTAN a PROPAN Základní typ láhve, určený pro široké použití v domácnosti, pohostinství i průmyslu.


Připojuje se gumovou tlakovou hadicí na spotřebič přes regulátor tlaku. Za prázdnou lahev požaduji 6Kč,plná 8Kč,regulační ventily 2Kč. Celkem pb láhve jsou řádně zaplombované a připravené k okamžitému použití viz foto.


Na hloupé otázky nereaguji a na SMS taktéž! Pouze osobní odběr v Hodoníně! Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Je možné vyměnit pouze lahve od Tomegas s. Nejrozšířenější způsob dodávek zkapalněného plynu představuje jeho plnění do tlakových lahví, které jsou univerzálním, bezpečným a zejména mobilním zdrojem energie.


Mají široké možnosti použití. Sada pro stolní zahradní topidlo Mini Etna. Topidlo zahradní PYRAMIDA na propan butan lahev 10kg. Lpg lahev 10kg cena produkt.


Plyn Propan - Butan náplň láhve prodej propan -butanu v láhvi výměnou za prázdnou láhev pro spotřebiče jako jsou vařiče. Do poznámky napište od kdy do kdy si hodláte. KG láhev ( propan - butan ) - 31-Kč Tato nová plynová láhev je ideální pro domácí, zahradní grily, vejde se do grilu lépe, není těžká, dobře se s ní manipuluje. Je to zmenšená 10Kg láhev.


Propan butan lahev 10kg cena

Podobné fráze na Sleviste. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Cena lahev propan butan kg.


Tlaková fľaša 10kg - propán-bután, nová, Rýchle dodanie, odbornosť, poradenstvo ! Fľaša je dodávaná prázdna, bez propánbutánu. Náplň Propan - Butan kg. Použití - vytápěcí lampy, hřiby, agregáty, grily. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat! NÁPLŇ LAHVE, CENA (včetně DPH ). Láhev propan - butan kg ( bez náplně ) MEVA 316V (316V).


Možnost objednání vyměny prázdné láhve na PB - pouze osobní odběr. Láhev na propan butan pro připojení svařovacích hořáků, topidel, grilů. Na adresu naší provozovny je třeba dovézt prázdnou láhev.


Láhve běžně skladem, při větším odběru možnost objednání na určitý den. Revize – každá láhev na propan butan podléhá pravidelné revizi, která probíhá ve specializovaném servisu. Každá láhev je při této proceduře zcela vyprázdněna, vymyta, je posouzen stav pláště láhve, odstraněn starý lak a nahrazen novým vysoce kvalitním vypalovaným lakem, ventil lahve je rozebrán a repasován, popřípadě dojde k nahrazení novým ventilem. Prodam 2kusy lahev na propan butan 10kg ,prazdne , cena za kus 300kc,volat na tel. PRODÁM propanbutanová lahev 10kg UPLNĚ NOVÁ OD ČISTÉHO propanU , PRÁZDNÁ, LAHEV LPG, TLAKOVÁ LAHEV PB,.


Propan butan lahev 10kg cena

Prodám regulátor na propanbutan cena 1Kč. Spotřebiče na PROPAN – BUTAN a CAMPING – Příslušenství, regulátory, hadice – kartuše a láhve. Lze jich využít jak v různých průmyslových provozech (sklárny, sušárny, asfaltovny, výtopny, pro pohon vysokozdvižných vozíků), tak pro vytápění rekreačních objektů, vaření atd. Hledáte Výměna PROPAN - BUTAN 10kg ? Propan Butan Tomegas Propan -butanové lahve mají velice široký okruh použití. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Láhev je určená pro propan nebo propan - butan. PB náplň kg , PB náplň kg. Kč a cena samotné plynové náplně 36. Prodej a distribuce propan butanových lahví o obsahu 2kg, 10kg a 33kg.


PB bomby je možné zakoupit na adrese Vanice téměř kdykoliv, nebo si je objednat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky