středa 10. srpna 2016

Čistič klimatizace starline

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Starline Čistič klimatizace 4ml ACST016. Pěna s antibakteriálním účinkem spolehlivě odstraní plísně a infekční viry, eliminuje růst mikroorganis. Jedná se o pěnový prostředek na čištění a desinfekci klimatizace v automobilech a běžných ventilačních systémů.


Čistič klimatizace starline

Má antibakteriální účinek, spolehlivě odstraní plísně a infekční viry. Tento web využívá k některým funkcím, jako je přihlašování, analýza návštěvnosti nebo personalizece reklam, soubory cookie. Vysoce účinný sprej k vyčištění klimatizace a systému cirkulace vzduchu ve vozidlech. Odstraňuje bakterie, plísně a jiné nepříjemné zárodky.


STARLINE Čistič klimatizace -pěnový, 400ml. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Tento čistič zvládne všechnu práci za vás. Další slevy motorových olejů a kapalin na Kupi.


Pak jsem zapnul klimu aby to nasálo. Po chvíli jsem klimu vypnul a nastříkal to zevnitř do všech výdechů jak na palubovce tak i dole a zapnul jsem vnitřní okruh. Nechal asi deset minut a výsledek šel poznat. Pěnový prostředek na čištění a desinfekci klimatizacev automobilech a běžných ventilačních systémů.


Objednejte dnes do 16:a zbo. Vaše cena v EUR (orientačně): EUR. Na úvodní stránku Škodashop. Nejprodávanější produkty. Hubí veškeré alergeny a bakterie.


Je ideální pro alergiky. Liqui Moly Čistič klimatizace sprej - 2ml. Prostředek je speciální čisticí roztok ve spreji určený pro optimální a hospodárné odstranění bakterií, plísní, virů a choroboplodných zárodků z klimatizačních zařízení bez jejich demontáže. Dezinfikuje zařízení a odstraňuje nepříjemný zápach.


MOTIP (1ml) - LEVANDULA. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat. Ideální pěnový prostředek pro čištění klimatizace v automobilech, ale i běžných větracích a ventilačních systémů koupelen a saun.


Rázové nástavce pro demontáž a montáž šroubů či matic kol Zhotovení z chrom-molybdenové oceli SCM-4s měkkou plastovou objímku chránící ráfky před poškozením Nástavce mají chromovaný povrch barvený pro snadné a rychlé rozlišení velikosti Ultra tenké stěny umožňují odšroubování šroubů v těsných hliníkových ráfcích se šrouby nebo maticemi velikosti. Efektivní a snadno použitelný prostředek k osvěžení vzduchu všech typů klimatizací motorových vozidel. Eliminuje růst mikroorgan. Info o zpracování osobních údajů Správce os.


INFORMACE O PRODUKTU Informace o výrobku: 1) Nastříkejte sprej do kondenzátoru a nechte působit po dobu minut. Vyčistěte kondenzátor proudem vody pod vysokým tlakem. Carfit Čistič klimatizace ve spreji 400ml.


Meguiars Air Re-Fresher Odor El.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky