pondělí 29. srpna 2016

Automatický kotel na obilí

Díky možnosti spalování obilí a jiných agropaliv je automatický kotel VERNER vhodný pro úsporné a pohodlné vytápění. Dále provádíme montáž podlahového topení, radiátorů, výstavbu komínů, montáže solárních systémů. Proč bychom měli kupovat automatický kotel , ve kterém lze spalovat pouze drahé dřevní pelety nejvyšší kvality, které jsou cenově na úrovni vytápění zemním plynem? Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle, podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety, který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku odebírá pelety ze zásobníku. Na stánku byl k vidění automatický kotel VERNER A251LS.


Ekologický a plně automatický kotel pro dokonalé spalování pelet – vysoká účinnost spalování 9, výkon – kW, velký komfort vytápění.

Velká přednost tohoto kotle je ve velké variabilitě spalování biomasy v různé formě např. Možnost automatického vybírání popela. Kotel na plyn vyjde na nějakých tis. Výhodou většiny kotlů na biomasu je možnost spalovat různé druhy pevných paliv. Prodám automatický kotel Buderus Logano na hnědé uhlí.


W,třída litinové články, pokojový termostat, regulátor ovládání servo 4-cestného ventilu, oběhová čerpadla, venkovní čidlo pro ekvitermní regulaci. Součástí automatických kotlů se zásobníkem jsou řídící jednotky, které si řídí objem přikládaného paliva dle teploty nastavené na termostatu. Když voda v kotli dosáhne požadované teploty, kotel přestane topivo přikládat, naopak při poklesu teplo kotel přiloží.


Jednoduchá obsluha a export do celého světa.

Vlastní konstrukce a vývoj kotlů, spolehlivost na jedničku. I to jsou kotle Verner, které jsou už tradiční českou záležitostí. Celou generaci na trhu si firma z Červeného Kostelce rozhodně zaslouží. Prosíme zákazníky o upřednostnění doručení zboží zásilkovou společností, osobní odběr zboží možný pouze po domluvě na tel. Kombinovaný kotel je zařazen do programu KOTLÍKOVÁ DOTACE.


Prodám šnekový dopravník používán u stavby na dopravu písku. Předchozí majitel používal na uhlí. Vhodné tedy jak na sypké tak hrubé materiály od písku, obilí , uhlí,. Je plně funkční s násypkou, která není na foto. K dopravníku je ještě jeden motor a převodovka.


V době zavedení na trh se jedná o nejlevnější český automatický kotel na uhlí a pelety, který splňuje parametry Ekodesignu. Model Bje ideální pro zákazníka, který nahrazuje starý zdroj v soustavě s jedním topným okruhem. Automatické kotle na biomasu.


Ke kotli je dodáván paket číslo 16. Při jeho použití poskytuje výrobce prodlouženou záruku. Prodej kotlů na tuhá - pevná paliva za nejlepší ceny na trhu. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Není to tedy úplně zanedbatelná investice – připomeňme, že pokud používáte kotel na elektřinu nebo plyn, můžete se před přechodem na tuhá pravidla podívat do této kalkulačky a zjistit, jestli by se vám nevyplatilo změnit dodavatele.


Na těchto stránkách připravujeme kompletní seznam kotlů na tuhá paliva.

Jde nám hlavně o to, aby každý našel informace na jednom místě a mohl si výrobky vzájemně porovnat. Děkujeme vám za veškeré připomínky či náměty. Palivo dřevěné nebo alternativní pelety, obilí nebo kukuřice. Komfortní, úsporné a ekologické vytápění.


Regulátor lze napojit na např. Bezobslužné zapalování lze ovládat i pře mobil či internet. První český automatický kotel na uhlí v 5. Projekt zvyšuje odbornou úroveň znalostí, dovedností a kompetencí pracovníků. VERNER Aa VERNER Aa také II. VERNER A2a VERNER A5se prodalo několik tisíc a získaly si dobré jméno.


Proto byl stejnými konstruktéry vyvinut nový systém spalování obilí a obdobných sypkých paliv z biomasy pro nové modely kotlů VERNER A3a VERNER A602. Kotlů na pelety a obilí I.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky