středa 17. srpna 2016

Elektricke deky

W, plyšové, Možnost praní Hebká vyhřívaná deka vyrobená z mikroplyše s výkonem 1W, vhodná do pračky. Odnímatelná ovládací část s třemi výkonnostními stupni a automatickým vypnutím po třech hodinách. Medzitým, čo ste preč, sa vaše domáce zvieratko, ktoré doposiaľ kľudne spalo, prebudí a vy po svojom návrate do miestnosti vidíte len spáchanú spúšť so stredom v podobe zašpinenej deky a poťahu kresla.


Elektricke deky

Sú univerzálne, preto ich môžete použiť aj ako vyhrievacie podložky (ak vám neprekáža ležanie na mäkkom materiáli). Vyhrievacia podložka – príjemne vám vyhreje posteľ pred spaním, prípadne chrbát či inú časť. Jsou univerzální, proto je můžete použít i jako vyhřívací podložky (pokud vám nepřekáží ležení na měkkém materiálu). Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. W, 1 polyester, Možnost praní Pro dlouhé zimní večery či věčné zimomřivce je zde příjemná elektrická deka s dálkovým ovládáním.


Príkon značí, ako rýchlo sa elektrické deky nahrejú na nastavený teplotný stupeň. Elektrické deky – príkon. Najčastejšie sa pohybuje v rozmedzí od do 1W. Je dané, že čím vyšší príkon vyhrievacie deky majú, tým menej času na zahriatie potrebujú.


Elektricke deky

Nechýba ochrana proti prehriatiu ani funkcia Quick heat-up, ktorá urýchľuje zahriatie deky po zapnutí. K dispozícii je vám jednoducho ovládateľný ovládač. Nad 4€ doprava zadarmo Doručenie do druhého dňa 2výdajných miest Tisíce spokojných zákazníkov.


Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné vyhřívané podložky a deky Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší vyhřívané podložky a deky Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v. Počas chladných zimných večerov príjemne zahrejú, pomáhajú pri bolestiach svalstva a chrbtice alebo počas nachladnutia urýchlia liečebný proces. Zapamätať si prihlásenie Zabudli ste svoje heslo? Tyto tenké rukavice jsou navrženy pro použití pod klasické rukavice, aby vám poskytly teplo kdekoli a kdykoli. Ocení je hlavně lidé rádi trávící svůj čas v zimních měsících na horách, ale i například.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Zabalte se do extra měkké vyhřívané přikrývky HB 6a uvolněte se, abyste dosáhli.


Vyberať spotrebný tovar nie je vždy jednoduché. Na trhu je mnohokrát široká ponuka a vy ste tak nútení prechádzať desiatky modelov, porovnávať ich parametre a nakoniec si. Zahrejú aj vtedy, keď vás dodávateľ tepla prekvapí poruchou na kúrení.


Elektricke deky

Klasické riešenie pre chladné zimné noci: Dr Watson od spoločnosti Klarstein je pohodlná elektrická prikrývka , ktorá sa postará aj pri nízkych teplotách o teplo na pohovke alebo v posteli. Límec na krk zajišťuje přirozeným způsobem úlevu od bolesti a ztuhlosti krční páteře a ramen. Podložky k zahřátí postele.


Gelové chladící obklady. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vyhřívací deky , podušky a bačkůrky Vyhřívací dečky, podušky a bačkůrky patří k stále více oblíbeným formám zahřátí organismu. Ideální jsou pro zimomřiví osoby, pro prokrvení končetin, ale i jako terapie teplem. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky