pondělí 22. srpna 2016

Panther condens 25 kkv

Dosahuje přitom vysoké účinnosti až 10. Panther Condens pracuje na zemný plyn alebo po zmene nastavenia na propán. Snímač vonkajšej teploty nie je súčasťou dodávky kotla. Kotel na vytápění as průtokovým ohřevem vody zajišťuje teplou vodu přes průtokový výměník s vysokým výkonem. Elektronická regulace e-bus zajišťuje plynulou modulaci výkonu, čímž pomáhá k šetření plynu.


Panther condens 25 kkv

Přednosti a vlastnosti kotle: kondenzační provedení, sortime. Je vybavený odolným a účinným výmenníkom tepla z nerezovej ocele, s. Prosím o info jak odstranit bouchání kondenzačního kotle Protherm Panther KKO. Závěsný plynový kondenzační kotel pro vytápění s průtokovým ohřevem teplé užitkové vody s vysokou účinností až 10 , nerezovou spalovací komorou, zabudovaným třícestným ventilem a plynulou modulaci.


K bouchání většinou dochází při pvrním zapnutí po týdení odtávce (je instalován v rekreční chalupě). Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Hodnotenie produktu:. Coz je prilis kvuli kondenzacnimu efektu, ktery by se mel projevovat do stupnu.


Kondenzační kotel s energeticky úsporným oběhovým čerpadlem. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. PANTHER CONDENS 25KKV - Náhradní díly pro plynové kotle e-shop. Energetická trieda pre vykurovanie A. Aprašymas: Mažos dujų sąnaudos pasiekiamos dėl itin aukšto naud.


Rinkoje galima rasti begalę skirtingų gamintojų katilų ir jų modifikacijų, todėl pasirinkti teisingai išties nelengva. Díky tomu máte vždy zajištěný dostatek teplé vody i pro větší počet členů domácnosti. Soodsad hinnad ja kiire tarne. Telli kvaliteetsed tooted mugavalt internetist ning säästa aega ja raha! Závěsné kondenzační plynové kotle na zemní plyn.


Panther condens 25 kkv

Systémové kondenzační kotle s možností ohřevu TV v externím zásobníku. Kompletné špecifikácie. Kombinovaný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem TV , plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, možnost ekvitermní eBus regulace řady set Thermolink, 8l expanzní nádoba, vysoce účinné čerpadlo (ErP ready), všechny bezpečnostní prvky, ochrana proti zamrznutí, digitální ovládání, elektrické krytí IPX4D. The heating boiler provides hot water through a three-way high performance valve. Electronic regulation of the e-bus ensures smooth power modulation, helping to save gas.


Naršydami mūsų svetainėje Jūs patvirtinate, jog sutinkate su siltas. PROTHERM Lev KKV Plynový závěsný kotel Protherm Lev KKV s vysoce účinným kondenzačním. Fórum Kúrenie, vetranie a klimatizácia. Zdravým koľko podľa vás môže stát zapojenie plynu a uv.


Panther condens 25 kkv

Zostava pre prípa keď prietokový ohrev nestačí. NEWSLETTER - nájdite rady, aktuálne novinky a špeciálne akcie. Súhlasím so spracovaním osobných údajov.


Malé rozmery a neveľký priestor potrebný pre.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky