středa 24. srpna 2016

Biolíh do biokrbu

Při hoření lihu totiž nevznikají žádné zplodiny ani nebudete mít práci s vynášením popela. Palivo má rostlinný základ. Proto si stolní biokrb můžete postavit i do koupelny, ložnice nebo kanceláře. Jen si to představte, pohodlně se uvelebíte se vaně a plamen z našeho biokrbu poskytuje útulné přítmí. Chcete mít doma teplo z krbu ale myslíte přitom i na svoje zdraví?


Speciálně pro vás máme v našem sortimentu biokrby! Tyto výhody vám umožní si dát biokrb kamkoliv budete chtít a užívat si tak pohodlí v teple. Biolíh je palivo do biokrbů.


Díky bioalkoholu může biokrb hořet. Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Doprava biokrbu zdarma. Zjišťujeme možnosti co nejrychlejšího doplnění skladu. K dispozici stále je biolíh Höfats ve formě gelu.


Při spalování je zcela bez zápachu a sazí. Dodává příjemný modrožlutý plamen, který produkuje pouze COa vodní páru. Předností výrobku je zachování čistého ovzduší ve vytápěných prostorách.


Náš bioethanol vydrží hořet až hodiny v závislosti na výkonu a typu biokrbu. Různé doplňky k biokrbům jsou důležitou součástí našeho sortimentu. Naleznete zde především palivo do biokrbů a také speciální vůně, díky kterým můžete ještě více měnit atmosféru Vašeho domova. Navštivte také kategorie popředních výrobců biokrbu Bio Fires nebo Altro Fuoco a inspirujte se novými trendy.


Biolíh do biokrbu

Hoří přirozeným plamenem bez sazí a zápachu, při hoření vzniká pouze oxid uhličitý a voda. Líh obsažený v přípravku je vyroben z přírodních a tedy obnovitelných zdrojů. Bez kouře, bez spalin, bez popela, bez komínu i bez dřeva.


Pouze příjemný, otevřený oheň. Bydlíte v bytě, ale rádi byste poseděli u krbu, kde bude hořet skutečný oheň? Pořiďte si biokrb, který je skvělou volbou pro chvíle pohody a odpočinku u otevřeného ohně. Biokrby nepotřebují komín ani náročnou údržbu.


Najdete si bio krb, který se bude hodit do vašeho interiéru, ať už ho máte v moderním, klasickém či rustikálním stylu. Jednotlivé modely designovým biokrbů se liší i svým celkovým provedením. Obecně rozlišujeme tři typy krbů na biolíh - závěsné, volně stojící a zabudované.


Neméně oblíbené jsou i grily na biolíh. Bio krb je možné umístit na zeď, což je snadná a rychlá varianta, nebo jej do zdi zabudovat a obložit jej například dekorativním kamenem. Nádobka na biolíh má kapacitu litru a vydrží hořet – hodin. Výrobce uvádí spotřebu přibližně litr na tři hodiny, nicméně záleží, jak moc plamen škrtíte a regulujete.


Biolíh do biokrbu

Lihový krb spaluje tzv. Pokud si ještě z hodin chemie pamatujete, tak bioethanol je alkohol. Při jeho spalování se do ovzduší uvolňuje oxid uhličitý a vodní pára. Jiné zplodiny nevznikají. Kvalitní biolíh do krbu neobsahuje žádné jiné příměsi, které tvoří saze a zapáchají.


Používá speciální palivo – ekologický biolíh a proto nepotřebují bio krby odvádět spaliny a pak je všechno jednodušší. Je to stejné, jako když vydechujete. Krb do bytu nevypouští žádné škodlivé kouřové spaliny a nepříjemné saze.


Nedělají nepořádek, v bytě nebudete mít žádný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky